Seuravalmentajakoulutus Liikuntakeskus Pajulahdessa 13.-15.2. ja 8.-10.5.2009

26.1.2009  |  11:00

Haku päättyy perjantaina 30.1.

Koulutuksen kuvaus

Valmentajakoulutuksen tason 2 muodostaa valtakunnallisesti Liikuntakeskus Pajulahdessa toteutettava Seuravalmentajakoulutus, johon voivat hakeutua Tennisohjaajakoulutuksen suorittaneet ja sen jälkeen vähintään 100 tuntia tai vuoden ajan tennisohjaajana toimineet. Koulutukseen sisältyy itsenäisesti, omalla alueella suoritettava, SLU:n alueellisesti järjestämä koulutus. Vaihtoehtoina ovat Lasten urheilun perusteet (9 tuntia) tai Opettaminen ja taidon oppimisen perusteet (9 tuntia).

SLU:n koulutusten ajankohdat löytyvät sivulta: http://www.slu.fi/jasenpalvelut/koulutus_ja_konsultointi/ohjaaja-ja_valmentajakoulutus/kurssikalenteri/

Seuravalmentajakoulutus koostuu kahdesta perjantaista sunnuntaihin kestävästä lähijaksosta, ennakko-opiskelusta sekä jaksojen välillä tapahtuvasta itsenäisestä opiskelusta. Koulutuksen laajuus on 100 tuntia.

Koulutus painottuu kahteen tärkeään osa-alueeseen:

1. Valmentajan pedagogisten taitojen kehittämiseen (mm. tuntien suunnittelu, ryhmän hallinta, eriyttäminen, vuorovaikutus, tavoitteiden asettaminen ja palautteenanto)

2. Seuran valmennustoiminnan kehittämiseen ja organisointiin

Koulutus koostuu valmennusharjoitteista ja –näytöistä, luennoista sekä itsenäisesti tehtävistä kehitystöistä. Koulutukseen valitaan enintään 10 opiskelijaa, jolla taataan vuorovaikutteinen ja yksilöllinen opetus.

Koulutus valmistaa valmentamaan tenniskoulu- ja aikuisryhmiä sekä toimimaan seuran valmennustoiminnan organisoijana ja kehittäjänä.

Kouluttajina ovat koulutuspäällikkö Pekka Kainulainen, Teemu Purho ja Pasi Ahti. Jaksojen yhteishinta on 550 euroa, joka sisältää koulutusmateriaalit, majoituksen ja täyshoidon (myös iltapalat). Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse koulutuspäällikölle viimeistään pe 30.1.2009.

Laita hakemukseesi seuraavat asiat:

1. Yhteystiedot ja laskutusosoite
2. Valmennus- ja ohjaajatehtävät tällä hetkellä ja aikaisempi kokemus
3. Tavoitteet koulutukseen hakeutumiselle (omat ja seuran)
4. Tennisohjaajakoulutuksen suorittaminen (aika ja paikka)
5. Seuran todistus tennisohjaajana toimimisesta (vähintään 100 tuntia tai yksi vuosi tennisohjaajakoulutuksen jälkeen)

Lisätietoja ja ilmoittautumiset : pekka.kainulainen@pajulahti.com, 040-744 3553.

Jaa:

Seuraava uutinen: Puget voitti Laaksosen… →