Seniorimestaruuksista pelataan

28.2.2005  |  12:45

Jo tukku tuplamestareita

Viikonvaihteessa pelattiin Talissa Helsingissä seniorien Suomen mestaruuksia. M35 –ikäluokan kaksin- ja nelinpelin kirkkaimmat mitalit vei Espoon Tennisseuraan Veli-Pekka Männistö. Kaksinpelin mestaruuden hän voitti erääkään menettämättä, finaalissa kukistui seuratoveri Tapio Rossi. Nelinpelissä V-P:n pari oli velipoika Lasse samasta seurasta. Finaalissa kukistuivat VarTen Petri Nevalainen ja TaTen Mikko Sillanpää.
Maanantaina pelataan M45 –finaali, jossa kohtaavat ykkössijoitettu HVS:n Jussi Juvakoski ja HyTS:n Heikki Kettunen. Juvakoski tavoittelee tuplamestaruutta, sillä kultaa tuli jo ikäluokan nelinpelissä yhdessä VarTen Matti Timosen kanssa. Finaalissa kukistuivat TaTen Hannu Niemistö ja Kettunen.
Miehet 55v:n kaksinpeli on välierävaiheessa. Finaalipaikasta käyvät kilpaa maanantaina SVS:n Ari Malinen ja RTS:n Markus Kuusela sekä ETS:n Markku Sääksjärvi ja TTS:n Curt Selenius, joka on ehtinyt ottaa jo ikäluokan nelinpelimestaruuden parinaan seuratoveri Jyrki Montell. Finaalissa kukistui ykkössijoitettupari Tarmo Jokinen/Kristian Tammivuori.
Myös M65v –nelinmestaruus on ratkennut, sen voitti ykkössijoitettu pari Raine Björkholm/Jussi Ljungberg. Pari Pekka Olkkonen/Lars Sjöman kukistui 3-6, 7-6, 6-0. Ikäluokan kaksinpelimestaruudesta pelaavat maanantaina VarTen Erkki Poikolainen ja BTK:n Heikki Pasanen.
HyTS:n Per Bogdanoff voitti M75 kaksinpelin mestaruuden. Finaalissa ykkössijoitettu HVS:n Arvo Hilli joutui luovuttamaan toisessa erässä. Kaksikko ehti voittaa ikäluokan nelinpelin mestaruuden kukistamalla finaalissa parin Leif Häggblom KLK/Niilo Relander KuTe.
N35v. mestaruus meni Smashin Katariina Hietaniemelle, kun toinen finalisti Susanna Etumäki Smashista joutui luopumaan ottelusta loukkaantumisen vuoksi. Hietaniemi voitti myös N45v mestaruuden voittamalla finaalissa Leena Rannan. Ikäluokan nelinpelin mestareita ovat HVS:n Erja Saraste ja Leena Ranta. N55v nelinpelin mestaruuden veivät RVS:n Marja-Liisa Hedman ja Wasenius. Hedman tavoittelee tuplaa, sillä hän on ikäluokan kaksinpelin finaalissa, jossa kohtaa maanantaina HVS:n Lelle Blomqvistin. TVS:n Soili Oksa on jo N65v tuplamestari; kaksinpelin finaalissa kukistui V-P:n Marja-Leena Pihlava, nelinpelin mestaruus tuli parina VarTen Kristin Jämsen.
35-vuotiaiden sekanelinpelin mestaruuden veivät Mix-Ten Minnamaria Miller ja EVS:n Jari Larkioila, 45-vuotiaiden Erja Saraste ja Matti Timonen, 55-vuotiaiden Lelle Blomqvist ja HVS:n Kari Kiviharju ja 65-vuotiaiden TaTen Irja Rainto ja EVS:n Simo Näkki.

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalaisjunnuja jatkoon Oslossa… →