Senioriliigan 2024-25 ilmoittautumiset ovat käynnissä 31.7. asti – uutuutena Mixtiliiga

17.6.2024  |  13:42  |  Ennakot

Senioriliigan 2024-2025 ilmoittautumiset ovat käynnissä. Ilmoittautuminen päättyy 31.7.2024. Sarjailmoittautumiset tehdään oman seuran sarjatennismanagerin kautta. Luettelo managereista löytyy täältä. Jos ilmoittautumisessa on ongelmia, tai seurallasi ei ole sarjatennismanageria, ota yhteyttä senioritennis@outlook.com.

TUTUSTU SENIORITENNIKSEN TOIMINTAAN

Sarjakausi 2023-2024 on pelattu loppuun, kiitos kaikille pelaajille sekä joukkueiden yhteyshenkilöille! Sarjakauden tulokset löytyvät täältä.

Uutena sarjana kaudella 2024-2025 starttaa Mixtiliiga, ikäryhmillä 30-50v. sekä yli 60v. Sarjaa pelataan samaan aikaan Senioriliigan kanssa 1.10.2024-31.5.2025. Seuran joukkueen muodostavat seurasta yksi naispelaaja ja yksi miespelaaja, varapelaajia voi olla lisäksi molemmille pelaajille. Seurasta voi olla mukana rajaton määrä joukkueita kummassakin ikäluokassa. Otteluna on yksi mixtiottelu, mutta mahdollisuuksien mukaan voi järjestää useammankin joukkueen ottelutapahtuman. Ilmoittautuneiden joukkueiden perusteella muodostetaan tarvittava määrä lohkoja ja tasoja. Tähän sarjaan ilmoittautumiset ovat 1.7.-31.7.2024 suoraan senioritenniksen toimistoon senioritennis@outlook.com.

Senioriliigassa pääset pelaamaan oman ikäistesi pelaajien kanssa eri puolella Suomea. Ikäluokat alkavat +30 ja jatkuvat viiden vuoden välein +85 asti. Sarjatasoja ovat miehille ja naisille SM-liiga sekä 1. ja 2. divarit, jotka jaetaan lohkoihin. Lisäksi on vielä ikäluokaton Harrastesarja, jossa pelaajat voivat olla kaikenikäisiä 30-85 vuoden välillä. Ja nyt uutena siis mixtiliiga, joka starttaa myös syksyllä! Joten tasoja on kaikenlaisille pelaajille! Joukkueen muodostamiseen tarvitaan vähintään kaksi pelaajaa, pelattavana otteluissa on kaksi kaksinpeliä ja yksi nelinpeli. Puolet otteluista pelataan kotikentällä ja puolet vieraskentällä. Joukkueet voivat myös valita pelipaikaksi muun haluamansa hallin.

Sarjakausi halleissa alkaa lokakuussa ja päättyy seuraavan vuoden toukokuun lopussa. Sarjamaksut ovat 60€/joukkue, harrastesarjassa 40€/joukkue, sekä mixtisarjassa 40€/joukkue, sarjamaksut laskutetaan seuroilta. SM-mitalipelitapahtuma järjestetään keväällä niiden +30-70-vuotiaiden SM-sarjan neljän parhaan joukkueen kesken, joissa on sarjakauden aloittanut vähintään kuusi joukkuetta. Muissa sarjoissa mitalit jaetaan runkosarjan tulosten perusteella.

TUTUSTU SENIORILIIGAAN

Jaa:

Seuraava uutinen: 18-vuotiaiden SM-kilpailut pelattu… →