Seniorien MM-kisat San Diegossa – ilmoittautumiset 14.11.mennessä

26.10.2011  |  13:25

Senioreiden (ikäluokat 35v-55v) MM-kisat San Diegossa 6.-19.2.2012

Seniorien MM-joukkuekilpailut pelataan 6.-11.2.2012 San Diegossa, USAssa. Ilmoittautuminen päättyy 14.11.2011.
Joukkuekilpailujen jälkeisellä viikolla 12.-19.2.2012 pelataan henkilökohtaiset MM-kilpailut. Niihin on ilmoittauduttava 
11.1.2012 mennessä.

Ilmoittautumisohjeet ja kilpailun tietosivu (Fact Sheet) ovat ITF:n uudistetuilta seniorien verkkosivuilta.

Suomen Senioritennis kehottaa kiinnostuneita pelaajia olemaan yhteydessä ikäluokkansa muihin pelaajiin joukkueen kokoamisessa, alempana mainittuja pelisääntöjä noudattaen.. Joukkueiden kartoitus ja kokoaminen tapahtuu siis itseohjautuvasti

Pelisäännöt
1. jokaisesta ikäluokasta joku aktivoituu ja ilmoittautuu joukkueen koordinaattoriksi.
Tieto näistä MM-kisoista työryhmälle (Roope Kajaslampi, Heikki Kettunen, Seppo Hänninen) sekä Elja Seppälälle.

2. koordinaattori tiedustelee oman ikäluokkansa parhaimmistolta esim. ranking 10 pelaajilta halukkuutta ja sitoutumista joukkuekisaan.

3. Kunkin ikäluokan ”ranking-10 pelaajat” ovat itse velvollisia ottamaan yhteyttä työryhmään tai suoraan joukkueen koordinaattoriin. Erityisesti kahden kärkipelaajan tulee ilmoittaa kiinnostuksestaan tai poisjäännistään. (katsokaa säännöt SST:n käsikirja 2011, sivu 6).

4. joukkueen koko on max.4 pelaajaa + mahdollinen ei-pelaava kapteeni.

5. valintaperusteena käytetään seniorirankingia, jonka lisäksi otetaan huomioon viimeisimmät kilpailutulokset.

6. mikäli halukkaita ilmaantuu ”liikaa” niin on suotavaa että koordinaattori ja pelaajat sopivat joukkueen kokoonpanon em. valintaperusteisiin nojautuen.

7. epäselvässä tilanteessa Suomen senioritenniksen työryhmä valitsee joukkueen jäsenet . Jjoukkueet on ilmoitettava ITF:lle 14.11.2011 mennessä. Suomen Senioritennis ilmoittaa kaikki joukkueet yhteisilmoituksella ja maksaa joukkueiden ilmoittautumismaksun 325 US$/joukkue.. Sitovan tiedon joukkueen osallistumisesta tulee olla Senioritenniksellä viimeistään 9.11.2011. Joukkue sitoutuu maksamaan ilmoittautumismaksun Senioritennikselle, jos sen matka peruuntuu.

Joukkueen, joka ilmoittautuu itse, tulee itse maksaa ilmoittautumismaksu ITF:lle (esim. shekki ilmoittautumislomakkeen mukaan).

8. Pelaajien nimeämislomakkeen lähettäminen ITF:lle 3.1.2012 mennessä. Joukkue lähettää lomakkeen itse.

9. joukkueeseen valitut pelaajat sitoutuvat lähtemään kilpailuun sekä varaamaan lennot että majoituksen omalla kustannuksellaan välittömästi

10. joukkueiden on sitouduttava pelaamaan tarvittaessa 12.2.2012 eli huomioikaa tämä matkasuunnitelmissanne – jos joukkue ei voi pelata viimeistä ottelua – tulee se samaan sakkoa sekä vuoden kilpailukiellon

11. Pelaajalla tulee olla voimassa oleva ITF:n seniors IPIN -pelaajatunnus – rekisteröityminen on ilmaista vielä 31.10.2011 asti. Sen jälkeen se on maksullinen.

Työryhmä
Roope Kajaslampi, Heikki Kettunen, Seppo Hänninen

Koordinaattoreita tarvitaan – ilmoittakaa niin laitetaan näkyville.
Koordinaattorit ikäryhmittäin:

M50 Riku Ainola

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalaiselle tappio Puerto… →