Seniorien henk.kohtaiset MM-kisat alkoivat

20.10.2008  |  08:45

Joakim Berner seitsemänneksi sijoitettu

Joakim Berner onsunnuntaina Turkissa käynnistyneissä seniorien henkilökohtaisissa MM-kisoissa 50v. kaksinpelissä seitsemänneksi sijoitettu ja suoraan toisella kierroksella, jolla hän kohtaa Puolan Ranko Saczekin.
Kyösti Heinänen on edennyt toiselle kierrokselle miehet 65v-luokassa. Hän kohtaa kahdeksanneksi sijoitetun Albrecht Neyheuselin.
Naisten 50v. kaksinpelissä Leena Ranta saa vastaansa ensimmäisellä kierroksella Hollannin Karien Theeuwesin. Elina Myöhänen on suoraan naiset 55v kaksinpelin toisella kierroksella, jolla kohtaa seitsemänneksi sijoitetun Etelä-Afrikan Karin Boshoffin.
Tuija Hannukainen on 60v-kaksinpelissä, jonka ensimmäisellä kierroksella kohtaa britti Jackie Robinsonin.
Miesten nelinpeleissä 40v-ikäluokassa on kaksi suomalaisparia. Suoraan toisella kierroksella ovat Tuomas Kivistö ja Mikko Kuumola, jotka kohtaavat kolmanneksi sijoitetun kanadalaisparin Jean-Guy Sauve/Claude Servantin. Joakim Berner ja Antti Eränne saavat vastaansa ensimmäisellä kierroksella Italian Pietro Campin ja Saksan Gabor Takacsin.
Naisten 50v-nelinpelin ensimmäisellä kierroksella Elina Myöhänen ja Leena Ranta kohtaavat britti Ros Edwardsin ja USA:n Gail Murayaman. Naisten 60v-nelinpelissä Tuija Hannukaisen parina on Saksan Karin Spanke ja parilla vastassa ensimmäisellä kierroksella Hollannin Willy Baks ja Luxemburgin Thresy Noesen.

Seniorien henk.koht.MM-kilpailut
19.-26.10. Antalya, Turkki

Miehet 40v
Kaksinpeli
1.kierrosta: Bertrand Zahno Sveitsi – Tuomas Kivistö 46 64 64
Miehet 65v
Kaksinpeli
1.kierrosta: Kyösti Heinänen – Vittala Nani Rao Intia 60 61

Jaa:

Seuraava uutinen: Emma Laine Luxemburgin… →