Seniorien 35-55 MM-kisat alkavat Floridassa

22.4.2014  |  09:44

Miesten40v-joukkuekilpailun pelipaikkana on ylellinen Woodfield Country Club.

 

Toistaiseksi suurimmissa ITF:nalaisissa seniorien MM-kilpailuissa on myös suomalaissenioreja ennätysmäärä.Tällä viikolla kilpaillaan joukkuemestaruuksista peräti 195 joukkueen voimin, pelaajiaon joukkueissa on yhteensä lähes 800.

Suomesta joukkuekisoihinosallistu neljä joukkuetta: naisten 35v ja miesten 40v, 50v ja 55v -kisoihin.
Kaikkiaan suomalaisosanottajia on MM-kilpailuissa peräti 25, ja heillä on luonnollisestiomat kannustusjoukkonsa.
Joukkueiden MM-kisoja käydään kahdeksalla eri country clubilla, joissa onkaikkiaan  86 vihreää massakenttää. Tämänlisäksi osallistujien käytössä on 16 harjoittelukenttää Broken Sound Country Clubilla.Kilpailupaikat sijaitsevat upeilla Boca Ratonin ja Palm Beach Gardeninalueilla.

Henkilökohtaiset MM-kilpailutalkavat karsinnoilla lauantaina 26.4. ja pääsarjat sitten sunnuntaina jamaanantaina. Naisia kilpailuun on ilmoittautunut 227, miehiä 618, yhteensäupeat 845 kilpailijaa. Takavuosien ammattilaisista mukana ovat mm. RanskanSandrine Testud  (WTA 9) ja  Ruotsin Mikael Pernfors (ATP 10) sekä ATP-nelinpelinrankingykkönen, viisinkertainen Grand Slam -voittaja USA:n Rick Leach. Pääosakilpailijoista on kuitenkin iloisia tennisharrastajia.

Näissäkin, kuten kaikkien ITF:nalaisten seniorikilpailujen, oleellinen osa on sosiaalinen puoli, joka Floridanlämmössä hoidetaan leppoisasti terasseilla seurustellen.

Tuloksia ja kaavioita voitseurata www.itftennis.com/seniorssivuilta.

 Teksti ja kuva Nina Nygård

 

 

 

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Syksyn mini- ja… →