Senioreiden SM-kilpailut siirtyvät Turusta Helsinkiin: ”Halusimme olla tukemassa ja auttamassa kesäisen senioreiden turnausperinteen jatkumista Helsingissä”

21.7.2020  |  13:01  |  Ennakot

Senioreiden väli-ikäluokkien, 35/45/55/65/75/85v, ulkokenttien SM-kilpailut siirtyvät pelattavaksi Kalastajatorpan Tennisklubille Helsinkiin 10.-15.8.2020. Turnausjärjestäjänä toimii International Tennis Promotion (ITP).

Alunperin SM-mitaleista oli tarkoitus pelata Jarkko Nieminen Areenalla Turussa 6.-11.8.2020, mutta siirtoon päädyttiin seurojen keskusteluiden pohjalta. ITP:n oli tarkoitus järjestää senioreiden kansainvälinen ITF-turnaus, ITF Helsinki Midnight Sun Open by Freja, mutta turnaus päätettiin perua koronatilanteen aiheuttaman epävarmuuden johdosta. Kansainvälinen Tennisliitto ITF ei ole vielä kertonut elokuun osalta suunnitelmiaan – senioreiden ja junioreiden ITF-turnaukset on peruttu ainakin heinäkuun loppuun asti.

– Koko kesä on ollut odotuksen täyteistä ja turhauttavaakin turnausjärjestäjän näkökulmasta. Vieläkään ei ole virallista tietoa ITF:lta kansainvälisten otteluiden osalta. Tämän johdosta teimme omat päätöksemme ja aloimme valmistella toisenlaista mahdollisuutta. Myös pelaajien osalta tuli ehdotuksia ja kysymyksiä, että voisiko senioreiden SM-kilpailut ja meidän turnauksemme yhdistää. Suurkiitos Kimmo Hurmeelle ja TVS-Tennikselle myötämielisyydestä sekä kiitokset myös Tennisliitolle ja Senioritennikselle tämän mahdollistamisesta. Tämä oli hieno yhteistyön näytös. Tehdään tapahtumasta yhteinen kansallinen tennisjuhla, kommentoi ITP:n Riku Helminen.

Niin Senioritennis ry kuin Suomen Tennisliitto ry hyväksyivät ja tukevat seurojen esille tuomaa ideaa.

– Riku soitti ja keskusteltuamme tilanteesta löysimme hyvin nopeasti yhteisen sävelen. Halusimme olla tukemassa ja auttamassa kesäisen senioreiden turnausperinteen jatkumista Helsingissä, komppasi TVS-Tenniksen Hurme.

Turnauksessa pelataan väli-ikäluokkien Suomen mestaruuksien lisäksi tasaikäluokkien sarjoja, joissa ei ole jaossa SM-mitaleita. Ideana on tarjota useita luokkia ja mahdollisuus kaikille osallistua niin kaksin- kuin nelinpeleihin. Turnaukseen ilmoittautuminen päättyy 3.8.2020.

ILMOITTAUTUMINEN | SENIOREIDEN SM-KILPAILUT (35/45/55/65/75/85V) & MIDINGHT SUN BY FREJA 2020

Hilton Kalastajatorppa tarjoaa pelaajille majoituksen erikoishintaan 8-15.8. Varaukset sähköpostitse helsinkikalastajatorppa(at)hilton.com  tai puhelimitse +358945811. Varausta tehdessä tulee antaa koodi G1MIDB. Varauksen voi tehdä myös täältä. Varauksen takaamiseksi tarvitaan luottokortin tiedot.

Jaa:

Seuraava uutinen: 12-, 14- ja… →