SEB JGP/JSM käynnissä Tampereella – 12v ja 16v luokissa jo välierät

3.6.2014  |  16:42

Suomalaisjuniorien kärkikaarti paria poikkeusta lukuun ottamatta kisaa ensimmäisellä koulujen kesälomaviikolla Tampereen tenniskeskuksessa kaikkien ikäluokkien SEB JGP -sarjan kolmansissa osakilpailuissa, jota ovat myös ulkokenttien alle 12-, 14- ja 16-vuotiaiden SM-kilpailut.
Eri ikäluokkien turnaukset on jaettu alkaviksi eri päivinä viikolla.

Alle 12-vuotiaat

Tyttöjen kaksinpelissä on edetty välieriin – ilman yllätyksiä. Ykkössijoitettu JTS:n Lotta Heiskanen saa vastaansa järjestävän seuran, TaTS:n, Emilia Salon. Toisessa välierässä ovat vastakkain kakkossijoitettu OVS:n Elli-Roosa Uusitalo ja nelossijoitettu ETS:n Ella Tuomela.
Välierät pelataan keskiviikkoaamuna ja loppuottelu myöhemmin iltapäivällä. Näiden otteluiden lomaan on sijoitettu tyttöjen nelinpelin välierät ja finaali sekä vielä sekanelinpelin loppuottelu.

Keskiviikkona puolilta päivin HVS:n Oskar Antinheimo ja ETS:n Oliver Saarinen (1.) kohtaavat nelinpelin loppuottelussa HVS:n Aleksi Löfmanin ja ÅLK:n Iiro Vasan.
Sitä ennen, heti aamusta kaksinpelin välierissä ovat vastakkain Aleksi Löfman (1.) ja Oskar Antinheimo sekä LVS:n Oskari Eerola (4.) Iiro Vasan, joka voitti puolivälierissä kakkossijoitetun  Oliver Saarisen.

Luokan sekanelinpelit ovat vasta alkamassa tiistai-iltana.

Alle 16-vuotiaat

Poikien kaksinpelien neljä kärkisijoitettua on edennyt välieriin erääkään menettämättä. PVS:n Patrick Stenfors (1.) saa vastaansa VarTen Ilari Vesanen (4.) ja LVS:n Oskari Nieminen (2.) HyTS:n Oskari Kullan (4.).
Samat pojat ovat tiistai-iltana pelattavissa nelinpelin välierissä: ykkössijoitetut Oskarit, Kulta ja Nieminen kohtaavat smashiläiset Tatu Alasen ja Jussi Tiaisen (4.), kakkossijoitetut Patrick Stenfors ja Ilari Vesanen HVS:n Niko Nylundin ja JTS:n Masi Sarpolan

Tyttöjen kaksinpelin välierät pelataan vielä tiistaina. 13-vuotias HVS:n Oona Orpana nousi pääsarjaan karsinnoista, joissa hävisi kahdessa ottelussa yhteensä kaksi peliä. Pääsarjan ensimmäisellä kierroksella hän voitti kakkoseksi sijoitetun seurakaverinsa Nicola Ussherin ja saa vastaansa Smashin Nikita Liebkindin (4.). Ykkössijoitetulla HVS:n Lila Humalojalla on vastassaan TaTS:n Karolina Hakala, joka voitti kolmessa erässä kolmossijoitetun seurakaverinsa Mariella Minetin.
Kaksinpelissä välieriin edenneistä on nelinpelin ”semeissä” vain Karolina Hakala parinaan TaTS:n Matilda Vainio. He kohtaavat tatsilaiset Evelina Juntusen ja Pauliina Mertan. Ykkössijoitetuilla EVS:n Nanna Havialla ja Satu Salosella on vastassaan lahtelaiset Bea Kallio ja Linnea Koskinen.

Ikäluokan sekanelinpelissä on mukana vain kolme paria. Finaalissa suoraan ovat MLK:n Catherine Nordlund ja Otto Byman.

Jaa:

Seuraava uutinen: Humaloja ja Stenfors… →