SEB JGP -kilpailusarja käynnistyy jälleen helmikuussa

15.1.2013  |  15:36

Vuoden 2013 tenniksen SEB JGP -kilpailusarja, joka on suunnattu alle 10-16 -vuotiaille nuorille, käynnistyy ensimmäisten osakilpailujen osalta helmikuussa. Alle 12v ja 16v -osakilpailut pelataan Jarkko Nieminen Areenassa, Turussa TVS-Tenniksen järjestämänä ja alle 10v ja 14v -osakilpailut Talin Tenniskeskuksessa, Helsingissä HVS-Tenniksen järjestämänä.

Uusi vuosi tuo kilpailusarjaan useita uudistuksia.  Nuorille aukeaa mahdollisuus viettää otteluiden välissä aikaa pelipaikalla avautuvissa pelaajatiloissa, joissa on monia vapaa-ajan aktiviteetteja. Kilpailuja seuraamassa on eri paikkakunnilla monia mielenkiintoisia henkilöitä.  Liiton uusi päävalmentaja Martin van Daalen aloittaa työnsä helmikuun alussa ja hänet nähdään luonnollisesti sekä Turussa että Helsingissä. Liiton yhteistyöakatemian, Good to Greatin, valmentaja, ex-ammattilainen Magnus Norman on Helsingin osakilpailussa 15.-16.2. Talissa.

Kilpailupaikoilla järjestetään myös pelaajien vanhemmille ja muille taustajoukoille lasten ja nuorten kilpailu- ja valmennustoiminnasta alustuksia ja infotilaisuuksia. Oheistapahtumia rakennettaan kilpailu- ja paikkakuntakohtaisesti.

SEB JGP:n visuaalista ilmettä on muutettu. Tämä näkyy kilpailujen julisteissa, muissa painotöissä ja verkkosivuilla, jotka julkaistaan uudessa osoitteessa http://www.sebnextgenerationfinland.fi/ 

Uutuuksina verkkosivuilla on mm. osallistujien omat pelaajakortit, blogit, videot ja kilpailutapahtumien esittelyt.

Lisätietoja tapahtumista saa kilpailusarjan verkkosivuilta, jonne tietoja päivitetään säännöllisesti. 

SEB JGP -kilpailusarjan toteutuksesta vastaan Suomen Tennisliitto jäsenseurojensa kanssa. Tennisliitto kiittää kaksi vuotta SEB JGP -kilpailuja vetänyttä Team Nykoppia hyvästä työstä.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Jarkko toiselle kierroksella… →