Savitaipaleelle kaksi sisäkenttää

12.1.2009  |  12:00

Kentät vihittiin käyttöön sunnuntaina

Vain 4000 asukkaan Savitaipaleella on nyt kaksi tenniksen sisäkenttää. Sunnuntaina kenttien avauslyönnit kävivät Savitaipaleella lyömässä puolustusministeri Jyri Häkämies ja tennisässä Henri Kontinen.
Tänä vuonna 30-vuotisjuhlavuottaan viettävä Savitaipaleen Tennisseura on jo seitsemänä kesänä peräkkäin järjestänyt tenniksen ammattilaisturnauksia, ensin neljä miesten ITF Futures-kilpailua ja sen jälkeen kolmena kesänä naisten ITF-kisat. Kilpailut ovat kasvattaneet tenniksen harrastusta paikkakunnalla, mutta esteeksi nousi sisäpelimahdollisuuksien puute.
Viime vuoden puolella kunnan liikuntatalon yhteyteen rakennettiin kaksi Courtsol-pinnoitteista sisäkenttää, jotka on katettu energiataloudellisella, slovenialaisvalmisteisella Duol-ylipainehallilla.
Tenniskentille on katettu, suora sisäänkäynti liikuntatalosta, jonka palvelut – pukuhuoneet, kahvila, tennisshop – ovat tennisharrastajien käytössä.
Liikuntatalossa on 715 m2 iso liikuntasali ja 100 m2 kuntosali.
Perustettu yhtiö, Savitaipaleen liikunta- ja hyvinvointipalvelut Oy, vastaa koko liikuntatalon hallinnoinnista. Uusissa tiloissa tennisseura saa mahdollisuuden ympärivuotiseen uusien harrastajien kurssittamiseen ja alati kasvavan juniorimäärän valmennukseen sekä kilpailujen järjestämiseen myös sisäpelikaudella.

Jaa:

Seuraava uutinen: Laaksonen nelinpelin puolivälieriin… →