Sata-Tennis hakee päävalmentajaa

18.7.2014  |  10:24

Sata-Tennis hakee päävalmentajaa

 

Sata-Tennis r.y. on maineikas Helsingin Laajasalossa toimivatennisseura. Toiminnan pääpaino on juniorivalmennuksessa jakilpailutoiminnassa. Seuran kasvatteja ovat useat maamme kärkikaartiinlukeutuvat pelaajat. Sata-Tennis on vahvasti edustettuna erisarjatennistasoilla aina miesten SM-liigasta senioritennikseen asti.

Nykyisen päävalmentajamme siirtyessä eteenpäin urallaanhaemme hänelle seuraajaa.

 

PÄÄVALMENTAJAN

 

tehtäviin kuuluu

?seuran valmennustoiminnan (kilpavalmennus,tenniskoulu, aikuisvalmennus ja leirit) suunnittelu ja toteuttaminen yhdessäseuran valmentajien kanssa

  • toimia seuran valmentajien esimiehenä
  • seuran toiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen yhdessä seuran hallituksen ja toimikuntien kanssa
  • seuran valmennustoimintaan liittyvät hallinnolliset toimet

 

Hakemallamme henkilöllä on vahva valmennuskokemus,tennistausta ja liikunta-alan koulutus. Hänen luontaisiin ominaisuuksiinsakuuluu ulospäinsuuntautuneisuus, kyky tulla toimeen lasten ja nuorten kanssasekä organisointi- ja esimiestaito.

Edellytämme häneltä tarvittaessa myös valmiuttamatkustamiseen ja viikonlopputöihin. Arvostamme kielitaitoa ja nykyaikaisentoimistotekniikan hallintaa.

Tarjoamme vakavaraisessa ja tunnetussa tennisseurassamielenkiintoisen ja haasteellisen työn tulevien huippujunioreiden jaaktiivisesti toimivan tenniskoulun parissa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosipalkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.7 osoitteeseenpuheenjohtaja@sata-tennis.fi.

Pyrimme täyttämään tehtävän mahdollisimman pian löydettyämmeSata-Tennikselle parhaiten sopivan päävalmentajan, jonka tulisi aloittaa työtviimeistään 1.9.2014.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Roope Kailaheimo,puhelin 040-825 5358 ja sähköposti puheenjohtaja@sata-tennis.fi

 

 

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Micke Kontinen nelinpelin… →