Saloselle ja Pölläselle tappiot Itävallassa

10.5.2011  |  22:40

 

Heini Salonen

Villachissa Itävallassa on käynnissä juniorien ITF-kilpailu, joka on toisen kategorian turnaus. Mukana kilpailussa olivat HVS:n Heini Salonen (ITF 170) ja Herkko Pöllänen (ITF 191). Heini kohtasi ensimmäisellä Tereza Smitkovan (ITF 98), joka meni selvin lukemin toiselle kierrokselle. Heini kommentoi omaa otteluaan näin:
-Äskettäin olleen selkävamman vuoksi en vielä ollut täydessä iskussa, jota olisi vaadittu tänään.
Poikien luokassa Herkon vastustaja oli sveitsiläinen Tim Srkala (ITF 153). Kahden tiukan erän jälkeen sveitsiläinen otti voiton ja jatkoi turnauksen toiselle kierrokselle. Nelinpelissä Herkon parina oli Liettuan Lukas Mugevicius (ITF275). Vastustajat Matteo Donati/Mateo Faber olivat kuitenkin etevämpiä ja voittivat ottelun suoraan kahdessa erässä
-Alussa pelinhallinta oli minulla, mutta vähitellen peliini tuli liikaa helppoja virheitä enkä saanut omalla hyökkäyspelilläni tarpeeksi painetta vastustajalle. Nelinpelissä ei ollut paras isku tänään, varsinkin syöttöpelissä oli paljon parantamisen varaa. Vastustajat olivat kyllä täysin voitettavissa, mutta tämän päivän peli oli meiltä heikkoa, analysoi Herkko tiistain suorituksiaan.

Juniorien ITF-kilpailu (2.kateg)
9.-15.5.2011 Villach, Itävalta

Tyttöjen kaksinpeli
1.kierrosta: Tereza Smitkova Tsekki (8.) – Heini Salonen 60 61
Poikien kaksinpeli
1.kierrosta: Tim Srkala Sveitsi – Herkko Pöllänen 76(10) 64
Poikien nelinpeli
1.kierrosta: Matteo Donati Italia/Mateo Faber Kroatia – Lukas Mugevicius Liettua/Pöllänen/62 64

Jaa:

Seuraava uutinen: Emma Laine Zagrebissa… →