Sade vesitti tiistai-illan Tampere Openissa – keskiviikkona suomalaisnelinpelejä

18.7.2023  |  20:55  |  Ennakot

Tapahtumarikas tiistai sai mollivoittoisen lopun saderintaman pyyhkäistyä Tampereen Tenniskeskuksen yli. Pelit jatkuvat keskiviikkona klo 12.00.

TULOKSET & KAAVIOT
OTTELUOHJELMA
KUVAGALLERIA

Päivän aikana nähtiin useita laadukkaita otteluita, kun ykkössijoitetun Zsombor Piroksen johdolla jatkoon etenivät myös kolmossijoitettu Lukas Klein ja viidenneksi sijoitettu Dalibor Svrcina; lue lisää otteluista täältä.

Kovasti odotettu iltasessio sen sijaan jäi sateen alle, mikä tarkoitti otteluiden siirtoa keskiviikolle. Tsekkiläinen Jiri Vesely ja seitsemänneksi sijoitettu Sumit Nagal pääsivät 1-1 tilanteeseen ja kerran vielä lämmittelemäänkin uudelleenaloitus mielessään, mutta toinen saderintama pyyhkäisi lopulta pelit keskiviikolle. Toiseksi sijoitettu Cristian Garin aloittaa myös pelinsä keskiviikkona; Garin ja Nino Serdarusic aloittavat päivän keskuskentällä klo 12.00 ja heidän peräänsä jatkavat Vesely ja Nagal.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Tampere Open (@tampereopen) jakama julkaisu

Keskiviikkoiltana keskuskentällä nähdään hallitsevan mestarin Piroksen toisen kierroksen ottelu. Keskiviikkona nähdään suomalaisia myös kentillä, kun nelinpelit isketään vauhtiin.

NELINPELIN PÄÄSARJA 1. KIERROS
Vesa Ahti/Roni Rikkonen – [4] Eric Vanshelboim (UKR)/Damien Wenger (SUI) | keskiviikko 19.7. noin klo 19..00
Eero Vasa/Patrick Kaukovalta – Remy Bertola (SUI)/Elmar Ejupovic (GER) | keskiviikko 19.7. klo 12.00
Hermanni Tiainen/Jussi Tiainen – [2] Hernan Casanova/Tomas Lipovsek Puches (ARG) | keskiviikko 19.7. aikaisintaan klo 16.30

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Tampere Open (@tampereopen) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Näin seuraat Tampere… →