Sade siirsi jälleen otteluita Gausdalissa

20.6.2009  |  22:35

Nelinpelin loppuottelu sunnuntaina

Sade pilasi jälleen Gausdalissa, Norjassa miesten 15.000 ITF Futures-turnauksia, ensimmäisen kisan nelinpelin loppuottelu, jossa on mukana suomalaispari Henri Kontinen/Timo Nieminen, siirtyi sunnuntaille, samoin Jesse Kiurun ja Harri Heliövaaran toisen kisan karsintojen ensimmäisen kierroksen ottelut.
Kakkosiksi sijoitetut Kontinen ja Nieminen kohtaavat siis sunnuntaina nelinpelin loppuottelussa ykkössijoitetun parin Ranskan Fabrice Martin ja USA:n Michael McClune.
Gausdalissa heti ensimmäisen turnauksen perään pelataan toinen miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus. Sen kaksinpelin karsinnat käynnistyivät lauantaina, mutta suomalaisista vain Roope Kailaheimo ehti pelata ottelunsa. Siinä hän voitti USA:n Brett Cromwellin 6-4, 6-2. Sunnuntaille siirtyivät Jesse Kiurun ja Zimbabwen Tinotenda Chanakiran sekä Harri Heliövaaran ja Ranskan Mickael Laurentinin ottelut. Sunnuntaina pelataan myös toisen kierroksen ottelut, joissa Sami Huurinainen (5.) kohtaa Ruotsin Bardia Salehi, Kailaheimo Venäjän Anton Maneginin (7.), Tommy Laine (4.) voittajan Adrian Forsberg Skogeng – David Nord –ottelusta sekä Heliövaaran ja Israelin Gilad Ben Zvin, mikäli Heliövaara voittaa ensimmäisen kierroksen ottelunsa.

Jaa:

Seuraava uutinen: M.Kontinen putsasi pöydän… →