Säätelä ja Minetti juhlivat voittoa Kotkan Finnish Junior Tennis Tourilla

18.4.2016  |  12:57

Vuoden toinen Finnish Junior Tennis Tour pelattiin Smash-Kotkan vieraana 15.-17. huhtikuuta Kotkassa.

Leevi Säätelä nousi P21-luokassa vakuuttavaan voittoon ja samalla sarjan kärkeen. Vuoden 2015 FJTT-sarjan kakkonen kaatoi loppuottelussa Mika Kososen 4-6, 7-6, 6-0.

T21:ssä toiseksi sijoitettu Mariella Minetti voitti, mutta finaaliin nousi hieman yllättäen sijoitettujen ulkopuolelta hienosti pelannut Saara Aerila. Minetille voitto lukemin 6-0, 6-3.

Myös naisten semifinaaleissa oli ilahduttavasti uutta verta, kun 16-vuotias Venla Ahti ja 14-vuotias Roosa Uusitalo säväyttivät otteillaan. He juhlivat voittoa nelinpelissä.

– Tämä oli mukava kilpailu järjestää. Näimme erittäin tasokkaita otteluita ja pelaajat käyttäytyivätkin pääosin todella hyvin, Pasi Ahti Smash-Kotkasta kertoo.

Finaalit voi katsoa vielä jälkikäteen Tennisliiton livestreamista. Seuraava osakilpailu ja samalla SM-kisat pelataan 10.-12. kesäkuuta Hyvinkäällä.

Seuraava uutinen: Junioreiden SM-liigacupissa jopa… →