Ryderstedt Niemisen avausvastus Sydneyssä

7.1.2005  |  16:30

Jarkko Nieminen karsintojen kolmanneksi sijoitettu

Jarkko Nieminen (ATP 77) pelaa viikonvaihteessa Sydneyssä 419.000$ ATP-turnauksen karsinnoissa, joissa hänet on sijoitettu kolmanneksi. Hän saa karsintojen ensimmäisellä kierroksella vastaansa Ruotsin Michael Ryderstedtin (ATP 179). Nämä vasurit eivät ole kohdanneet aiemmin kohdanneet.
Ryderstedt sai viime syksynä Stockholm Openin puolivälierissä luovutusvoiton kuumesairaasta Joachim Johanssonista ja pääsi näin välieriin, jossa kärsi tappion Thomas Johanssonille, kisan lopulliselle voittajalle, 3-6, 2-6.
Viime vuonna Nieminen ei pelannut Sydneyssä, vaan osallistui saman aikaan pelattuun Aucklandin turnaukseen Uudessa Seelannissa, jossa hävisi ensimmäisellä kierroksella Fabrice Santorolle. Vuonna 2003 Nieminen voitti Sydneyn pääsarjassa Peter Luczakin, mutta hävisi toisella kierroksella Marat Safinille kolmessa erässä.

Seuraava uutinen: Suomalaisjuniorit Västeråsissa… →