Ruusuvuori voitti alkulohkonsa Serbian kutsuturnauksessa – ottelut jatkuvat ensi viikolla

17.6.2020  |  21:08  |  Raportit

Emil Ruusuvuori, 21, pelaa parhaillaan Serbiassa järjestettävässä kutsuturnauksessa. Eastern European Championships -nimeä kantavassa turnauksessa on suomalainen onnistunut voittamaan alkulohkonsa.

Koronatauolta paluun kisaotteluihin tehnyt Ruusuvuori (ATP-101) on ollut vahvassa vireessä. Suomalainen ei hävinnyt erääkään pelaamissaan kolmessa alkulohkon ottelussa. Ensin kaatui Alexandar Lazarov (ATP-539) 6-4, 6-1, sitten Marko Miladinovic (ATP-466) 7-5, 7-5 ja viimeisimpinä Pavle Daljev (ATP-1580) 6-0, 6-1.

– Kokonaisuutena ovat ottelut lähteneet hyvin liikkeelle. Ensimmäinen ottelu oli hyvä, toinen ei niinkään ja kolmannessa toimi taas. Nättiä on taas pelailla kisaotteluita, saada kisafiilistä takaisin ja onhan voittaminen aina kivaa, kommentoi Ruusuvuori.

Ensimmäisen viikon ottelut on nyt Ruusuvuoren osalta pelattu. Valmentaja Federico Ricci kertoo, että he ovat sopineet useita laadukkaita harjoituksia ATP-rankingin 50. sijan tuntumissa olevien pelaajien kanssa loppuviikolle. Ruusuvuoren ottelut jatkuvat ensi viikon alussa. Jokaisen lohkon kaksi parasta etenee toiselle viikolle ja uudet neljän pelaajan lohkot arvotaan lähipäivinä. Ruusuvuori pelaa jälleen tulevana maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen: ”Olen kilpailuhenkinen… →