Ruusuvuori välieriin Riiassa

22.9.2011  |  09:45

  HVS:n Emil Ruusuvuori on edennyt Riiassa, Latviassa tällä viikolla pelattavassa 12-vuotiaiden Tennis Europe Junior Tour -turnauksen poikien kaksin- ja nelinpelin välieriin. Nelinpelissä parina on PVS:n Patrick Stenfors.

Poikien kaksinpelissä HVS:n Emil Ruusuvuori on edennyt puolivälieriin, jossa kohtaa keskiviikkona Ruotsin Joel Åkerlundin. Välierissä hän kohtaa Puolan Kacper Zukin. Ruusuvuori ja Zuk ovat vastakkain myös poikien nelinpelin välierissä, jonne Ruusuvuori ja  Stenfors etenivät voittamalla ottelutie-breakin 10-8 ottelussa Tanskan Philip Hjorthia ja Valko-Venäjän Aliaksandr Liaonenkaa vastaan.
Tyttöjen kaksinpelissä HVS:n Nicola Ussher koki tappion puolivälierissä Tanskan Ida Emilie Krauselle. Myös nelinpelissä Nicolalta ja TVS:n Venla Anderssonilta jäi välieräpäaikka saavuttamatta, kun puolivälierissä ykkössijoitetut latvialaiset Edite Mitrevica ja Daniela Vismane veivät heistä voiton 7-5, 7-5. (RN)

Tennis Europe Junior Tour 12v -turnaus
19.-24.9.2011 Riika, Latvia
Pojat 12v
Kaksinpeli
Puolivälieriä: Emil Ruusuvuori – Joel Åkerlund Ruotsi 64 62
Nelinpeli
Puolivälieriä: Emil Ruusuvuori/Patrick Stenfors (2.) – Philip Hjorth Tanska/Aliaksandr Liaonenka Valko-Venäjä 61 46 [10-8]

Tytöt 12v
Kaksinpeli
Puolivälieriä: Ida Emilie Krause Tanska – Nicola Ussher 62 76(4)
Nelinpeli
Puolivälieriä: Edite Mitrevica/Daniela Vismane Latvia – Venla Andersson/Ussher 75 75

   

Emil Ruusuvuori 

Patrick Stenfors

Jaa:

Seuraava uutinen: Pöllänen kolmannelle kierrokselle… →