Ruusuvuori tähtää US Openin 3. kierrokselle – ”Hän on todella tasainen kaveri”

1.9.2021  |  08:24  |  Ennakot

Kuva: Manuela Davies, USTA

Emil Ruusuvuori, 22, haastaa US Openin toisella kierroksella 33-vuotiaan espanjalaisen Roberto Bautista Agutin. Ottelu pelataan keskiviikkona aikaisintaan klo 20.00 kentällä 11. Tällä hetkellä New Yorkin sääennuste näyttää haastavalta päivän pelien suhteen, seuraamme tilannetta. Voit katsoa ottelua Eurosport Playerin kautta.

Ruusuvuori eteni toiselle kierrokselle voitolla puolalaiskarsija Kamil Majchrzakista (ATP-114) 6-4, 6-2, 3-6, 6-1. Bautista Agut tyylitteli voiton Nick Kyrgioksesta (ATP-86) 6-3, 6-4, 6-0.

– Oli hyvä syöttöpäivä, sain paljon hyvää jälkeä aikaan tärkeissä paikoissa. Ei ehkä paras esitykseni takakentältä, mutta hyvä kokonaisuus, kommentoi Ruusuvuori avauskierrosta.

US OPENIN KAAVIOT: KAKSINPELI | NELINPELI

Ruusuvuori (ATP-66) ja turnauksen 18. sijoitettu Bautista Agut (ATP-21) kohtaavat nyt ensimmäistä kertaa. Kokenut espanjalainen siirtyi ammattilaiseksi jo vuonna 2005 ja hänen vyöllään on yli 500 ottelua ATP-kiertueella sekä yhdeksän kaksinpelin turnausvoittoa. Parhaimmillaan hän on ollut maailmanlistalla sijalla 9 vuonna 2019.

– Aika paljon kokemusta löytyy. Hän on todella tasainen kaveri. Yhden lämmittelyn olen hänen kanssaan aiemmin vetänyt, mutta en sen enempää – toki olen hänen otteluitaan nähnyt.

Suomalaispelaaja teki Grand Slam -pääsarjadebyyttinsä viime vuoden US Openissa, jossa eteni toiselle kierrokselle. Toiselle kierrokselle on Ruusuvuori edennyt myös Australian avoimissa tänä vuonna. Nyt tähtäimessä on kolmannen kierroksen paikka, eli paikka 32 parhaan joukossa, ensimmäistä kertaa. Bautista Agut on yltänyt parhaimmillaan välieriin Wimbledonissa 2019.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ulkokauden yleinen sarjatennis… →