Ruusuvuori tähdittää Suomea Uutta-Seelantia vastaan 16.-17.9. – ”Tämän tason tennis ja tapahtumat kotimaassa tekevät hyvää lajillemme”

10.6.2022  |  12:57  |  Artikkeli, Ennakot

Maajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, kohtaa Uuden-Seelannin Espoo Metro Areenalla 16.-17.9. Kaksinpelin maailmantähti Emil Ruusuvuori on vahvistanut pukevansa sinivalkoisen edustusasun jälleen yllensä.

LIPUNMYYNTI
TAPAHTUMASIVU

– Kotimatsi on jälleen siisti homma. Se on ollut itselle ja koko joukkueelle makeata päästä vetämään kotiyleisön edessä viimeisten vuosien aikana ja nyt pääsemme taas Espoo Metro Areenalle, sanoi Ruusuvuori.

23-vuotias Ruusuvuori on tällä hetkellä maailmanlistan 62. ja nousua on luvassa tulevien viikkojen aikana. Kansainvälisiin ja isoihin kilpailuihin tottunut suomalaispelaaja tunnistaa isojen tennistapahtumien tärkeyden koko lajikulttuurille Suomessa.

– Tämän tason tennis ja tapahtumat kotimaassa tekevät hyvää lajillemme. Etenkin on hienoa nähdä taas junioreita ja tietysti kaikkia muitakin katsomossa.

Kapteeni Jarkko Nieminen tiedostaa Suomen olevan eri asemassa kuin aiemmissa otteluissa, sillä nyt Suomea pidetään laajalti ennakkosuosikkina.

– Mitään ei pidä ottaa itsestään selvyytenä, varsinkaan Davis Cupissa. Siihen on syynsä, miksi Uusi-Seelanti on myös näin korkealla tasolla. Erityisesti heidän nelinpeliparinsa on todella kova, jota johdattaa maailman parhaimpiin kuuluva Michael Venus. Valmistaudumme nöyrästi ja teemme kaikkemme, jota pääsisimme taas tavoittelemaan paikkaa Davis Cup Finalsiin.

Suomen joukkueen muut pelaajat nimetään myöhemmin, Ruusuvuoren lisäksi joukkueessa tulee olemaan neljä pelaajaa.

LIPUNMYYNTI
TAPAHTUMASIVU

Lähes kaikki -50% liput myytynä, vielä kerkeät hankkia lippusi alennettuun hintaan!

Lipunmyynti tapahtuu Tiketin kautta ja kesän aikana on kaksi erillistä aikaikkunaa, jolloin voit varmistaa paikkasi alennettuun hintaan – lähes kaikki puoleen hintaan tarjolla olleet liput on jo myyty! Täytetään areena yhdessä:

  • 27.5.-30.6. -50 % kaikista B- ja C-kategorian lipuista 500 ostettuun lippuun asti per pelipäivä (koskee päivälippu-hintoja). Minimiosto 2 lippua per asiakas ja maksimiosto 20 lippua per asiakas.
  • 1.7.-15.8. -25% kaikista B- ja C-kategorian lipuista 500 ostettuun lippuun asti per pelipäivä (koskee päivälippu-hintoja). Minimiosto 2 lippua per asiakas ja maksimiosto 20 lippua per asiakas.

Metro Areenan VIP-palvelut ovat ihastuttaneet viimeisimmissä otteluissa ja se näkyy myös VIP-palveluiden myynnissä: parhaimmat Business Lounge -paikat on jo loppuunmyyty ja kokonaisuudessaan VIP-elämystä on myyty jo lähes 70 % kapasiteetista – nyt kannattaa varata viimeisiä Business Table -paikkoja.

Varaukset ja lisätiedot: teemu.purho@tennis.fi. Katso esitteet alta.

BUSINESS LOUNGE & BUSINESS TABLE
CLUB LOUNGE

NORMAALIT LIPPUHINNAT
Päiväliput:
A-kategoria aikuinen 59,00 € / lapsi 35,50 €
B-kategoria aikuinen 49,00 € / lapsi 29,00 €
C-kategoria aikuinen 39,00 € / lapsi 22,50 €

2 päivän liput:
A-kategoria aikuinen 100,00 € / lapsi 59,00 €
B-kategoria aikuinen 85,00 € / lapsi 49,00 €
C-kategoria aikuinen 67,50 € / lapsi 39,00 €

Jaa:

Seuraava uutinen: Pohjola ensimmäiseen TEHO… →