Ruusuvuori puolivälieriin Atlantassa

30.7.2021  |  00:11  |  Raportit

Emil Ruusuvuori eteni ensimmäistä kertaa tällä kaudella puolivälieriin ATP-kiertueella.

Ruusuvuori (ATP-78) kohtasi Atlantan ATP250-turnauksen toisella kierroksella seitsemänneksi sijoitetun ranskalaisen Benoit Pairen (ATP-49). Kuumissa olosuhteissa pelatun ottelun voittajaksi pelasi Ruusuvuori erin 4-6, 6-4, 3-0 rtd. Suomalainen oli voittanut avauskierroksella yhdysvaltalaisen Mackenzie McDonaldin (ATP-106) 7-6(3), 7-5.

Ruusuvuori kohtaa puolivälierässä kolmanneksi sijoitetun Cameron Norrien (ATP-29). Ottelu pelataan perjantaina arviolta klo 22.30.

Brittiläinen voitti viime viikolla uransa ensimmäisen ATP-turnauksen Meksikossa. Hänellä on myös kolme finaalipaikkaa tältä vuodelta. Norrie voitti Ruusuvuoren viime vuoden lokakuussa Antwerpenin ATP-turnauksessa tiukasti kahdessa erässä.