Ruusuvuori joutui luovuttamaan puolivälieränsä – ”Kaikki tehdään ettei Davis Cup ole vaarassa.”

10.11.2023  |  19:23  |  Raportit

Emil Ruusuvuori joutui luovuttamaan Sumit Nagalille 3-6, 1-3 -tilanteessa HPP Openin puolivälierässä.

KAKSINPELIN VÄLIERÄT
[7] Arthur Rinderknech – Corentin Moutet | lauantai klo 13.30
Sumit Nagal – Stefano Travaglia | lauantai noin klo 15.00

Ruusuvuori (ATP-69) ja intialainen Nagal (ATP-169) kohtasivat nyt ensimmäistä kertaa.

Pelaajat olivat erinomaisella pelipäällä heti alusta alkaen. Molemmat löivät palloa vauhdikkaasti; Ruusuvuori suorempaa ja Nagal enemmän kierrettä hyväksi käyttäen. Intialaisen vastahyökkäyspeli vei hänet kuskin paikalle murron johtoon 3-2. Erän edetessä Ruusuvuori alkoi näyttää turhautumistaan erityisesti palautuksiinsa ja virheiden määrä alkoi kasvaa. Tämän myötä Nagal otti vielä toisen murron ja erän 6-3.

Vaikeudet jatkuivat suomalaispelaajalla myös toisen erän alkuun, kun Nagal pääsi heti murtopalloihin kiinni. Ruusuvuori osoitti kuitenkin sitkeytensä 880 katsojan avittamana ja tasoitti 1-1. Tuska alkoi myös konkretisoitua yleisölle, kun Ruusuvuori pyysi lääkintätauon, jonka aikana hoidettiin suomalaisen pelikättä. Heti lääkintätauon jälkeen Nagal iski ja mursi 3-1 johtoon, tässä kohtaa suomalaispelaaja käveli verkolle ja ottelu oli ohi.

”Olkapäässä vihlaisi iltapäivän lämmittelyssä. Ei kuitenkaan silloin tuntunut siltä, että en pystyisi illalla pelaamaan. Pelissä en pystynyt syöttöä tai kämmentä oikein lyömään. Kun ei pysty normaalisti suorittamaan, alkaa varoa ja loukkaantumisriski kasvaa. Koin ettei ole järkevää riskeerata ja mennä äärirajoille tässä tilanteessa”, kommentoi Ruusuvuori.

Ruusuvuori kertoi ettei ole kärsinyt olkapäävaivoista muutamaan vuoteen. Kysyttäessä Davis Cupin finaaliturnaukseen valmistautumisesta ja osallistumisesta suomalaispelaaja kuittasi tiiviisti.

”Kaikki tehdään ettei Davis Cup ole vaarassa.”

KAAVIOT
KAKSINPELIN PÄÄSARJA
KAKSINPELIN KARSINTA
NELINPELIN PÄÄSARJA

ORDER OF PLAY
PÄIVÄKOHTAINEN OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Virtanen/Cressy hävisi välierän… →