Ruusuvuori ja Ussher tuplamestareiksi

28.3.2011  |  10:33

Tampereen Tennisseura järjesti 24.-27.3. alle 12v ja 16v sisäkenttien SM-kilpailut Tampereen tenniskeskuksessa. Luokat olivat samalla SEB JGP-osakilpailut.
TaTS:n oma Joel Popov eteni 64 pelaajan kaaviossa pojat 16v loppuotteluun vain yhden erän menettäen, kun välierissä HyTS:n Panu Virtanen vei ottelun kolmieräiseksi. Ykkössijoitettu Popov kohtasi loppuottelussa kakkossijoitetun KarTen Leo Haapasalon, joka joutui kolmieräiseen puolivälierissä HVS:n Julius Kaverisen ja välierissä Smashin Mika Kososen kanssa. Suomen mestaruuden voitti Popov luvuin 6-1, 6-1.
Kultamitalin Haapasalo sai kuitenkin P16v nelinpelissä, jonka loppuottelussa voitti parinsa Mika Kososen kanssa HVS:n Alex Hedmanin ja Julius Kaverisen. Voitto ratkesi ottelutie-breakissa 10-8.
Sijoittamattomat HVS:n Olivia Pimiä ja Nanette Nylund pelasivat T16v kaksinpelin mestaruudesta, kun Nanette voitti välierissä ykkössijoitetun OVS:n Jessica Malisen ja Olivia HVS:n Nelli Liuksen, joka oli pudottanut puolivälierissä kakkossijoitetun HVS:n Jonna Laineen. Olivia Pimiä vei mestaruuden kolmessa erässä.
T16v nelinpelissä Olivian ja Nanetten osat vaihtuivat. Nanette ja Vamosin Tanja Tuomi voittivat finaalissa Olivian ja HVS:n Susan Happosen.
P12v loppuotteluun etenivät mainiosti kansainvälisissäkin kisoissa menestyneet, taitavat HVS:n Emil Ruusuvuori (2.sijoitettu) ja PVS:n Patrick Stenfors (1sijoitettu). Mestaruuden vei Emil kahdessa erässä. Emilistä tuli tuplamestari, kun hän voitti ikäluokan nelinpelin parinaan JTS:n Masi Sarpola. Finaalissa kukistuivat TaTS:n Emilio Martinez-Martinez ja Otto Meskanen.
HVS:n Nicola Ussher voitti T12v -luokassa sekä kaksin- että nelinpelin mestaruuden. Loppuottelussa ykkössijoitettu Nicola voitti kakkossijoitetun TVS:n Venla Anderssonin. Nelinpelissä tytöt olivat ykkössijoitettu pari. Finaalissa he kukistivat TVS:n Cecilia Johansénin ja TaTS:n Matilda Vainion.

Juniorien 16v ja 12v sisäkenttien SM-kilpailut
3. SEB JGP -osakilpailut
24.-27.3.2011 Tampereen Tenniskeskus

Järj: TaTS
Loppuottelutulokset
P16v 2p Joel Popov TaTS – Leo Haapasalo KarTe 61 61
P16v 4p Leo Haapasalo KarTe/Mika Kosonen Smash – Alex Hedman/Julius Kaverinen HVS 46 64 [10-8]