Ruusuvuori ja Heliövaara/Glasspool ottivat komeat voitot Hampurissa

19.7.2022  |  14:55  |  Raportit

Samaan aikaan suomalaisen tenniskansan katsoessa viihdyttäviä otteluita Tampere Openissa ovat Emil Ruusuvuori ja Harri Heliövaara/Lloyd Glasspool avanneet upeasti Hampurin ATP500-turnauksen.

Maanantaina Heliövaara/Glasspool ottivat mittaa tämän vuoden kuumimmasta parista ja turnauksen toiseksi sijoitetuista Wesley Koolhof/Neal Skupski. Koolhof/Skupski ovat voittaneet tänä vuonna viisi ATP-turnausta sekä löytyvät maailmanlistalta sijoilta viisi ja kuusi. Ennakkoasetelma ei kuitenkaan aiheuttanut mitään kumarruksia vastustajien suuntaan, kun suomalais-brittiläispari iski taululle voittolukemat 7-5, 6-2.

– Tämän vuoden Race-listan ykköspari laitettiin kumoon vakuuttavalla esityksellä jättämättä vastustajille juurikaan mahdollisuuksia. Onhan tämä aika hienoa ottaa taas isossa kisassa tällainen voitto, kirjoitti Heliövaara blogissaan.

Tiistaina Ruusuvuori (ATP-42) jatkoi Heliövaaran jalan jäljissä. Uransa parhaassa listasijoituksessa oleva Ruusuvuori otti revanssin kolmanneksi sijoitetusta argentiinalaisesta Diego Schwartzmanista (ATP-14) 7-5, 6-4.

– Hyvä matsi ja hyvä voitto. Jo avauserässä oli mahdollisuudet ottaa erä nopeammin 5-2 johtoasemassa, mutta sitten meni tiukemmaksi. Taktiikkana oli saada Schwartzman juoksemaan ja siinä onnistuin. Hän yrittikin toisessa nopeampia ratkaisuja ja tuli virheitäkin. Todella tyytyväinen tämän päivän voittoon. Seuraavaksi jälleen massaspesialisti ja kova luu vastassa. Lähdetään haastamaan, sanoi Ruusuvuori.

Heliövaara/Glasspool kohtaa puolivälierässä voittajat ottelusta Kevin Krawietz/Andreas MiesNicolas Barrientos/Miguel Angel Reyes Varela. Ruusuvuori kohtaa puolestaan toisella kierroksella italialaisen Lorenzo Musettin (ATP-62).

ATP500 | HAMPURI

Jaa:

Seuraava uutinen: Vasa taipui avausottelussaan… →