Ruusuvuori/Caruso hävisi ensimmäisellä kierroksella

12.2.2021  |  06:26  |  Raportit

Kuva: ATP

Varasijalta Australian avointen nelinpeliin päässeet Emil Ruusuvuori ja italialainen Salvatore Caruso taipuivat ensimmäisellä kierroksella.

Ruusuvuori/Caruso pääsi mukaan turnaukseen, kun unkarilaispari Attila Balazs/Marton Fucsovics vetäytyi pääsarjasta. Suomalais-italialaispari kohtasi avauskierroksella kazakstanilaisparin Alexander Bublik/Andrey Golubev. Ruusuvuori/Caruso aloitti ottelun erinomaisesti siirtyen murrolla 3-0 johtoon. Kazakstanilaiset ottivat murron kuitenkin takaisin tasoittaen 3-3. Avauserän ratkaisu nähtiin lopulta tie-breikissä ja siinäkin erittäin pienellä erolla – Bublik/Golubev nappasi erän tärkeät pisteet ja tulostaululle lukemat 6-7(6).

Toinen erä alkoi ensimmäisen tavoin erinomaisesti Ruusuvuoren ja Caruson osalta, kun he mursivat heti Bublikin syötön. Pari eteni murron johdossa aina tilanteeseen 4-3, mutta sitten Ruusuvuoren syöttö murrettiin. Bublik/Golubev onnistui murtamaan suomalaisen syötön vielä toistamiseen, mikä toi otteluvoiton ja toisen kierroksen paikan 6-7(6), 5-7.