Roope Kailaheimosta Tennisliiton tapahtuma- ja hallintopäällikkö

7.3.2017  |  10:45

 

Roope Kailaheimon työsuhde Tennisliiton toimistolla vakinaistettiin päätoimiseksi 1. maaliskuuta alkaen. Tuoreen tapahtuma- ja hallintopäällikön vastuualueeseen kuuluvat jatkossa toimiston hallinnolliset tehtävät, taloushallinto, hallisarjatoiminnan kasvattaminen, alueelliset harrastesarjat ja verkkosivujen päivitys sekä ylläpito. 

Lisäksi Kailaheimo on vahvasti mukana monissa Tennisliiton arvotapahtumissa ja -kilpailuissa, kuten Tennisliigassa, SM-Liigacupissa, 1. divisioonassa, Finnish Tourissa ja Business Tennis -tapahtumassa.

– Olen viihtynyt Tennisliitolla erinomaisesti. Olen erityisen innoissani, että pääsen muokattujen työtehtävien puitteissa käyttämään osaamistani entistä monipuolisemmin. Ihan huippua päästä tekemään töitä harrastuksen ja liikunnan parissa nyt päätoimisesti, Kailaheimo riemuitsee.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Roopen työpanokseen ja osaamiseen kuluneen vuoden aikana. Tulevaisuudessa Roope ottaa vahvemman roolin taloushallinnon osalta ja kansallisista arvotapahtumista. Uskomme tämän näkyvän jäsenseuroillamme ja harrastajilla positiivisesti, Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho sanoo.

Jaa:

Seuraava uutinen: Näin pelataan Tennisliigan… →