REJ Designista Tennisliiton ensimmäinen digikumppani

12.5.2021  |  12:52  |  Yhteistyökumppanuudet

Tennisliitto lanseeraa uuden yhteistyömuodon, digikumppanuuden, johon ensimmäisenä mukaan lähtee Suomen johtava pyyhekuivainvalmistaja REJ Design.

Digikumppanuudessa on kyse yrityksen ja Tennisliiton välisestä yhteistyöstä digitaalisissa kanavissa. Tennisliiton kotisivut, kattava sosiaalisen median kenttä, uutiskirjeet ja OmaTennis-applikaatio on valjastettu hyötykäyttöön, joilla liitto ja kumppanit voivat tuottaa merkityksellisiä ja hyödyllisiä sisältöjä lajin seuraajille. REJ Design ja sen palvelut näkyvät Tennisliiton kanavissa sekä REJ Design lähtee hyödyntämään tenniksen vahvaa ja nousussa olevaa brändiä omassa tekemisessään.

– Olemme valmistelleet digikumppanuus-mallia kevään ajan yhdessä kaupallisen toiminnan Advisory Boardin kanssa. Tenniksen suosio on vahvassa kasvussa ja seuraajakuntamme on mielenkiintoista sekä viestinnän ja markkinoinnin toimintamallimme tuottavat laadukasta sisältöä päivästä toiseen. Tämän pohjalta lähdemme kaupallistamaan kanaviamme ja tuomme näkyvyyttä kumppaneillemme digitaalisissa ympäristöissä. Kiitos REJ Designille mukaan lähtemisestä ja edelläkävijyydestä, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

-REJ Designilla on tahto tukea suomalaista huipputennistä sekä lasten ja nuorten kasvavaa tennisharrastusta. Valmistamamme pyyhekuivaimet ovat funktionaalisia designtuotteita, jotka on valmistettu vastuullisesti, laadukkaana käsityönä kotimaassa. Suomalainen tennis ja tekemämme sopimukset Tennisliiton ja Harri Heliövaaran kanssa heijastelevatkin jokseenkin täydellisesti omaa arvomaailmaamme, kertoi REJ Designin toimitusjohtaja Pertti Ura.

Heliövaara ja REJ Design aloittavat moniulotteisen sponsorointiyhteistyön – tarinan keskiössä on suomalaispelaajan tähtäin kohti maailman ehdotonta kärkeä. Heliövaara tulee näkymään myös REJ Designin tekemässä mainonnassa Tennisliiton digikanavissa.

REJ Design – lämpö luo iloa

 

REJ Design-kuivain on kotimainen, vastuullinen ja ajaton valinta kotiisi. Intohimomme on jo yli 65 vuoden ajan ollut valmistaa käsityönä sähkö- ja vesitoimisia kuivaimia pyyhkeiden, pyykkien, vaatteiden ja huoneilman kuivattamiseen. Ajaton muotokieli ja ajatuksella suunniteltu toiminnallisuus varmistavat sen, että kuivaimemme tekee arjestasi parempaa, turvallisesti ja luotettavasti.

TUTUSTU REJ DESIGNIIN

Lisätiedot
Teemu Purho
Toimitusjohtaja, Tennisliitto
puh. +358 40 523 1797
teemu.purho(at)tennis.fi

Pertti Ura
Toimitusjohtaja, REJ Design
puh. +358 40 772 2066
pertti.ura(at)rejdesign.fi

Digikumppaniksi tenniksen pariin?

Yhdistä brändisi ja sisältösi maailman suosituimman yksilölajin kanssa: tapahtumia ympäri vuoden ruohonjuuritasolta ammattilaiskentille. Tennistä harrastaa Suomessa 150 000 pelaajaa ja Tennisliiton kanavien parista tavoitat suoraan lähes 30 000 – hyvin toimeentulevia kaupunkilaisia, edelläkävijöitä ja vaikuttajia, jotka vievät tätä maata eteenpäin.

Yhdessä enemmän – yhdessä menestyen. Liity edelläkävijöiden joukkoon!

LATAA ESITE
TUTUSTU TENNIKSEN YHTEISTYÖKUMPPANUUKSIIN

Jaa:

Seuraava uutinen: Alopaeus, Lagerbohm ja… →