Ratkaisupelit edessä ammattilaiskilpailuissa Hyvinkäällä ja Savitaipaleella – Vasa kaksinpelin puolivälierissä

4.8.2023  |  21:47  |  Raportit

Iiro Vasa

Hyvinkäällä ja Savitaipaleella on pelattu kuluvan viikon aikana $15,000 ITF-ammattilaiskilpailuja. Savitaipale järjestää naisten kilpailun jo 21. vuonna peräkkäin. Hyvinkää puolestaan palaa ammattilaiskisajärjestäjäksi muutaman vuoden tauon jälkeen, kun se järjestää miesten ITF-turnauksen.

Sateet ovat häirinneet otteluita Hyvinkäällä koko viikon. Osa perjantain otteluista on jouduttu pelaamaan sisäkentillä sateiden vuoksi ja aikataulun kirimiseksi. Miesten kaksinpelisarja on edennyt perjantaina puolivälierävaiheeseen asti. Mukana kahdeksan parhaan joukossa on ainoana suomalaisena Iiro Vasa (ATP-1103). Vasa kukisti perjantain toisen kierroksen ottelussa italialaisen Valerio Perruzzan (ATP-1210) kolmessa erässä 6-7, 6-1, 6-0. Puolivälierissä Vasa kohtaa lauantaina kolmanneksi sijoitetun saksalaisen Dominik Boehlerin (ATP-785).

Savitaipaleella pelattiin puolestaan perjantaina kaksinpelin puolivälieräottelut. Turnauksen kärkisijoitetun Laura Hietarannan (WTA-535) tie katkesi kaksinpelissä, kun puolalainen Daria Kuczer (WTA-1432) yllätti suomalaisen kolmessa erässä 6-1, 6-7, 7-5. Hietarannan ottelut kuitenkin jatkuvat Savitaipaleella, kun suomalainen eteni nelinpelin loppuotteluun yhdessä unkarilaisen parin Luca Udvardyn kanssa. Toisessa nelinpelin välierässä pelanneet Ella Haavisto ja Stella Remander puolestaan kärsivät tiukan tappion kolmannen erän tie-breikissä. Nelinpelin loppuottelu on ohjelmassa lauantaina.

Hyvinkäällä on nautittu myös suomalaisten osalta nelinpelimenestyksestä, kun Patrick Kaukovalta/ Eero Vasa pari on edennyt välieriin. Kaikki tulokset sekä ohjelmat ovat nähtävissä alla olevien linkkien kautta.

OP SAVITAIPALE OPEN 2023 | W15 ITF WORLD TENNIS TOUR

TURNAUKSEN KOTISIVUT | FACEBOOK
OTTELUOHJELMA & TULOKSET

WIP OPEN 2023 | M15 ITF WORLD TENNIS TOUR

INSTAGRAM
OTTELUOHJELMA & TULOKSET

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalaismenestystä ammattilaiskilpailuissa: Vasa… →