Ramstedt/Remander nelinpelin turnausvoittoon Tampereella – Vasa pelaa kaksinpelimestaruudesta lauantaina

1.11.2019  |  16:20  |  Raportit

Peppi Ramstedt, 17, ja Stella Remander, 14, juhlivat ensimmäistä turnausvoittoaan alle 18-vuotiaiden ITF-kiertueella Tampereella. Iiro Vasa pelaa lauantaina kaksinpelimestaruudesta klo 10:00 alkaen.

Viime viikolla Vierumäellä ylsivät Ramstedt/Remander jo upeasti loppuotteluun saakka, mutta kirkkain palkinto jäi vielä odottamaan. Parin ei tarvinnut kauaa odottaa, sillä tällä viikolla Tampereella, TaTS Open, he onnistuivat menemään päätyyn asti. Sijoittamaton parivaljakko eteni loppuotteluun kolmella voitolla – avauskierroksella he tekivät jo ison yllätyksen tiputtamalla kärkisijoitetun parin Iveta Daujotaite/Lissi Kubre 7-5, 6-3. Välierässä suomalaispari kukisti länsinaapurin Johanna Bernholdin ja Alice Widellin 6-3, 6-2.

Loppuottelussa asettui vastaan toiseksi sijoitetut Venäjän Tatiana Barkova ja Viron Anet Angelika Koskel. Itseluottamusta uhkuen etenivät Ramstedt/Remander uriensa ensimmäiseen ITF-turnausvoittoon erin 6-4, 6-1.

– Tykkäsin pelata Tampereella ja Vierumäellä – molemmat kilpailut olivat hyvin järjestetyt. Ei oltu Pepin kanssa montaa kertaa pelattu yhdessä, mutta se oli alusta asti helppoa. Koko ajan kisojen mittaan paransimme. Sanoisin vahvuutemme ehdottomasti olleen monipuolisuus ja varmuus, kommentoi Remander.

TULOKSET

Myös poikien nelinpelifinaalissa nähtiin suomalaisväriä, kun sijoittamattomat Vasa ja Niila-Tapio Magga kohtasivat kolmanneksi sijoitetun parin Charles Barry/Dawid Taczala. Barry/Taczala oli tällä kertaa etevämpi erin 3-6, 2-6.

Niila-Tapio Magga, Iiro Vasa, Charles Barry ja Dawid Taczala

Vasa hakee toista turnausvoittoa putkeen

Iiro Vasan menneet viikot ovat olleet loistavat alle 18-vuotiaiden ITF-kiertueella. Viime viikolla Vierumäellä tuli uran toinen kaksinpelimestaruus ja sitä edeltävälläkin viikolla hän oli loppuottelussa Tanskassa. Vasa hakee myös Tampereella turnausvoittoa lauantaina klo 10:00 alkaen ruotsalaista Måns Dahlbergia vastaan.

Toiseksi sijoitettu Vasa on voittanut Tampereella neljä ottelua. Perjantain välierässä hän voitti puolalaisen neljänneksi sijoitetun Dawid Taczalan 6-3, 6-2. Toisessa välierässä kolmanneksi sijoitettu Dahlberg yllätti ykkössijoitetun belgialaisen Maikel De Boesin 6-4, 3-6, 6-1.

Vasa ja Dahlberg kohtasivat toisensa pari viikkoa sitten Tanskan loppuottelussa. Tuolloin ruotsalainen oli parempi niukasti kolmessa erässä.

KAAVIOT

Samanaikaisesti klo 10:00 pelataan tyttöjen kaksinpelifinaali, jossa kohtaavat ykköseksi sijoitettu puolalainen Pola Wygonowska ja kolmanneksi sijoitettu norjalainen Hedda Gurholt.

Seuraava uutinen: Mari-Liis Parmas 40-vuotiaiden… →