Ramos pudotti Jarkon Monte Carlossa

15.4.2014  |  08:53

Espanjalaiskarsija Albert Ramos (ATP 101) pudotti Jarkko Niemisen (ATP 46) heti ensimmäisellä kierroksella Monte Carlon ATP Masters 1000 -turnauksen kaksinpelissä luvuin 6-2, 7-5.
Toisessa erässä näytti jo siltä, että Jarkko vie tämän kahden vasurin ottelun kolmanteen erään, kun hänellä oli 4-1 johto. Ramos kuitenkin nousi tasoihin ja meni erävoittoon.
Jarkko kertoo omassa blogissaan loukanneensa jalkansa toisessa syöttövuorossaan. Hän yritti säästellä jalkaansa,  ja se haittasi hänen peliään. Hän myös kertoo, että ensimmäisen kerran jalassa tuntui kipua jo viikontakaisessa Davis Cup -ottelussa.
Jarkko oli viime vuonna Monte Carlossa puolivälierissä, joten avausottelussa koettu tappio laskee hänen rankingiaan ensi maanantaina ilmestyvällä listalla.
Ensi viikolla Jarkko kilpailee Bukarestissa ATP250-turnauksessa, joka kantaa nimeä BRD Nastase Tiriac Trophy. Jarkko eteni viime vuonna Bukarestin turnauksessa toiselle kierrokselle, jolla hävisi Gilles Simonille kolmessa erässä.