Pyöräilyviikon 6.-15.5. kunniaksi pyörällä treeneihin – tutustu myös Tennisliiton ympäristöohjelmaan

2.5.2022  |  13:34  |  Ennakot, Seurat

Valtakunnallista Pyöräilyviikkoa vietetään 6.-15.5.2022. Kannustamme ihmisiä liikkeelle myös tenniskenttien ulkopuolella. Arkiliikunta on tärkeässä roolissa ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Pyöräilyviikolla on useita eri teemapäiviä, joista yksi on pyörällä treeneihin -päivä 12.5.

Tutustu Tennisliiton ympäristöohjelmaan täältä. Ympäristö ja ilmasto on yksi viidestä vastuullisuusohjelman kokonaisuudesta. Vuoden 2022 aikana Tennisliitto selvittää oman hiilijalanjälkensä. Selvityksen avulla pääsemme käsiksi tämän hetkiseen tilanteeseen, minkä avulla voimme päättää uusista toimenpiteistä strategiakauden jälkimmäisille vuosille 2023-2024. Pyöräilyviikko on osa ympäristöohjelmamme kokonaisuutta – tietoisuuden lisääminen liikkumisvalinnoista sekä kannustaminen arkiliikuntaan on hyväksi jokaiselle.

Joka vuosi on pyöräilyviikolla oma pääteemansa, tämän vuoden teema on Jokaisella on oikeus turvalliseen pyöräilyyn. Voit tutustua koko viikon teemoihin tarkemmin täältä.

Tennisliitto kannustaa jäsenseurojaan viestimään jäsenistölleen erityisesti pyörällä treeneihin -päivästä 12.5. Myös tätä edeltävät pyörällä töihin -päivä 10.5. ja pyörällä kouluun -päivä 11.5. ovat hyviä arkiliikkumisen tärkeyttä ja omia liikkumisvalintoja korostavia päiviä.

Pyöräily käy hyvästä alku- ja loppulämmittelystä, jotka ehkäisevät loukkaantumisia ja auttavat palautumaan. Vähentyneeseen arkiliikunnan määrään on myös syytä kiinnittää huomiota – olisiko pyöräily sinun tapasi lisätä arkiliikuntaa?

TEEMAPÄIVÄT
6.5. Kaupunkipyöräpäivä
7.5. Pyörä kuntoon -päivä
8.5. Perhepyöräilypäivä
9.5. Sähköpyöräpäivä
10.5. Pyörällä töihin -päivä / Unelmien liikuntapäivä
11.5. Pyörällä kouluun -päivä
12.5. Pyörällä treeneihin -päivä
13.5. Pyörällä kauppaan -päivä
14.5. Pyörämatkailupäivä
15.5. Pyörällä kaiken ikää -päivä

Jaa:

Seuraava uutinen: Tampere Openin 40-vuotisjuhlavuosi… →