Puhtaasti paras

17.12.2008  |  14:50

Käy lukemassa uusi blogi ja allekirjoita vetoomus!

Tennisliitto on yksi ADT:n ja Fazerin yhteisen Puhtaasti paras -ohjelman pilottiliitoista ja Jarkko Nieminen ohjelman tähdistössä.

Kirjailija, psykiatri ja pianisti Claes Andersson tuorein PP-ohjelman blogivieras. Andersson nostaa tänään julkaistussa blogikirjoituksessaan esiin terveen kehon ja uteliaan mielen myönteiset vaikutukset hyvään elämään.

Andersson uskoo kovan työn tuottavan tulosta kilpaurheilussa, mutta pohtii, missä menee tehokkuutta lisäävien toimenpiteitten luvallisuuden ja hyväksyttävyyden raja. Andersson nostaa esiin myös kilpaurheilun kaupallisuuden vaikutuksen urheilun puhtauteen.

Claes Anderssonin Menestymisen hinta? -blogi on kokonaisuudessaan luettavissa osoitteessa http://blog.puhtaastiparas.fi/

Puhtaasti paras -ohjelman Viestikapula-blogissa käydään keskustelua puhtaasta urheilusta ja reilusta pelistä. Blogissa julkaistaan joka kuukausi yhden urheilijan tai urheilusta kiinnostuneen kirjoitus. Claes Andersson haastaa tammikuun Viestikapula-blogin viestinviejäksi toimittaja Tarmo Ropposen.

Käy samalla allekirjoittamassa www.puhtaastiparas.fi -verkkosivulla  vetoomus puhtaan urheilun puolesta. Muista myös klikata vetoomukseesi lajiliittomme tunnus!

 

Jaa:

Seuraava uutinen: TaTS nousi JTS:n… →