Portugali voitti Marokon Fed Cupissa

6.5.2011  |  08:43

Suomi säilyy Fed Cupin Eurooppa/Afrikan II ryhmässä. Torstaina Suomella oli välipäivä, mutta A-lohkossa Portugali voitti Marokon, joka joutuu putoamiskarsintaan.
Kairossa, Egyptissä keskitetysti pelattavan Fed Cupin II ryhmän A-lohkossa Marokon kakkonen, Nadia Lalami voitti Portugalin Maria Joao Koehlerin, mutta ykkösten kaksinpelin ja nelinpelin vei Portugali. Näin Marokko koki 1-2 tappion ja jäi tässä kolmen maan lohkossa viimeiseksi. Marokko kohtaa putoamiskarsinnassa B-lohkon kolmosen lauantaina.
Perjantaina A-lohkon voitosta pelaavat Suomi ja Portugali. Lohkon voittaja saa sitten vastaansa lauantaina B-lohkon kakkosen ja lohkon kakkonen kohtaa B-lohkon voittajan. Näiden otteluiden voittajat nousevat Fed Cupissa I ryhmään.

-Treenasimme kevysti torstaina ja kävimme väijymässä Portugalin otteita Marokko-ottelussa, kertoi kapteeni Katriina Saarinen. – Joukkue on hyvässä iskussa.

B-lohkossa on kiharaista. Ykköseksi sijoitettu Georgia voitti Armenian 2-1, mutta hävisi Bosnia ja Hertsegovinalle 1-2. Bosnia ja Hertsegovina johtaa lohkoa kahdella voitollaan, kun se avausottelussaan kukisti Turkin 3-0. Lohkossa perää pitää Armenia, joka torstaina hävisi Turkille.
B-lohkon viimeisellä kierroksella perjantaina pelataan ottelut Georgia – Turkki ja Bosnia ja Hertsegovina – Armenia.

Fed Cupin Eurooppa/Afrikan II ryhmä
4.-7.5.2011 Kairo, Egypti

A-lohko
Suomi – Marokko 2-1, Portugali – Marokko 2-1
B-lohko
Georgia – Aremenia 2-1, Bosnia ja Hertsegovina – Turkki 3-0, Bosnia ja Hertsegovina – Georgia 2-1, Turkki – Armenia 3-0

Emma Laine 

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalainen vei Fed… →