Porschesta Tennisliiton uusi pääyhteistyökumppani

12.11.2021  |  21:01  |  Yhteistyökumppanuudet

Suomen Tennisliiton ja Porschen välinen menestyksekäs yhteistyö tiivistyy entisestään, kun Porschesta tulee Tennisliiton uusi pääyhteistyökumppani 1.1.2022 alkaen. Pääyhteistyökumppanuus on monivuotinen kattaen vuodet 2022-2024.

Jo viiden vuoden ajan Porsche on ollut vahvasti tukemassa parhaiden junioripelaajien, Porsche Junior Team Finland, toimintaa. Porsche Junior Team Finland kokoaa parhaat lahjakkuudet nuorten valmennuskeskukseen Helsinkiin ja tukee toimintaedellytyksien kehittämistä nuorten toiminnassa. Nuorten toimintaan sisältyy kaikki junioreiden kansainväliset arvotapahtumat. Porsche on mukana tukemassa myös nuorten kansainvälisiä kilpailumatkoja ja leirejä Suomessa.

Pääyhteistyökumppanuuden myötä Porsche tulee entistä vahvemmin mukaan myös aikuisten maajoukkuetoimintaan, tapahtumiin sekä kansalliseen kilpailutoimintaan. Jatkossa miesten ja naisten maajoukkueet kulkevat Porschen nimellä: Porsche Davis Cup Team Finland ja Porsche Billie Jean King Cup Team Finland.

– On erittäin hienoa saada Porsche mukaan Tennisliiton pääyhteistyökumppaniksi. Vahva brändi tulee vahvistamaan tenniksen kehittämistä Suomessa ja tämä tarjoaa meille mahtavia mahdollisuuksia tulevaisuudessa. Olemme todella innoissamme ja rakennamme yhteistyötä parhaiden pelaajiemme, huippulaadukkaan Porschen ja tenniksen ympärille, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

– Porsche haluaa kehittää entisestään yhteistyötä tenniksen parissa. Merkillä on vahvat sidokset tennikseen ympäri maailman ja koemme Suomen Tennisliiton pääyhteistyökumppanuuden myötä voivamme yhdessä saavuttaa vahvan ja kestävän siteen tenniksen ja Porschen välillä. Odotan innolla tulevien vuosien yhteistyötä tämän upean lajin parissa, sanoi Keskon autokaupan toimialajohtaja Matti Virtanen.

Porsche on myös kansainvälisesti erittäin merkittävästi mukana tenniksen tukemisessa. Esimerkiksi keväisin Saksan Stuttgartissa järjestetään korkeatasoinen naisten ammattilaisturnaus Porsche Tennis Grand Prix.

Lisätiedot
Marie Orre
Vt. markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Porsche Finland / Oy AutoCarrera Ab
marie.orre@porsche.fi
+358 50 3905 525

Teemu Purho
Toimitusjohtaja
Suomen Tennisliitto
teemu.purho@tennis.fi
+358 40 523 1797

Jaa:

Seuraava uutinen: Vuoden parhaat palkittu… →