Porsche Junior Team Finland: Remander tuplamestariksi Norjassa sekä Stenlund ja Martikainen finaaleissa Liettuassa

30.11.2018  |  20:01  |  Raportit

Porsche Junior Team Finlandin nuoret lahjakkuudet ovat pelanneet tällä viikolla erinomaisesti. Stella Remander pelasi tuplamestariksi alle 14-vuotiaiden 3. kategorian Tennis Europe -turnauksessa Norjassa. Lisäksi Leo Stenlund ja Otso Martikainen olivat finaaleissa alle 12-vuotiaiden 3. kategorian Tennis Europe -turnauksessa Liettuassa.

Laura Hietaranta, Roni Rikkonen ja Mikael Martikainen tavoittelevat vielä viikonlopun aikana mestaruuksia alle 18-vuotiaiden 5. kategorian ITF-turnauksessa Norjassa.

Remander voittoisa kaksin- ja nelinpelissä

Lohja-Tenniksen Stella Remander oli väkevässä pelivireessä Norjassa. Remander eteni vastustamattomasti kaksinpelin finaaliin neljällä voitolla. Kaksinpelin puolivälieriin ylsivät myös Sade Scharlin ja Marissa Minetti. Loppuottelussa ykköseksi sijoitettu Remander kohtasi toiseksi sijoitetun unkarilaisen Luca Udvardyn. Molemmat finalistit etenivät loppuotteluun ilman erätappioita – finaalista voittajana edelleen ilman erätappioita poistui 13-vuotias suomalainen eräluvuin 6-1, 6-1.

Remander kruunasi upean turnauksensa nelinpelissä yhdessä belgialaisen Morane Meyersin kanssa. Remander/Meyers voittivat välierissä Scharlinin ja Udvardyn 7-5, 6-2. Loppuottelussa oli vastassa suomalais-venäläispari Minetti/Arina Stanchik. Tällä kertaa loppuottelu kirjattiin kaksikolle Remander/Meyers lukemin 6-1, 6-1.

Poikien puolella Oliver Byskata oli kaksinpelin puolivälierissä ja nelinpelin välierissä.

TULOKSET: U14 3. KATEGORIAN TE-TURNAUS, NORJA

Stenlund ja Martikainen finaaleissa Liettuassa

Myös nuoremmat juniorit, alle 12-vuotiaat, Leo Stenlund ja Otso Martikainen pelasivat hienosti Liettuassa. Stenlund eteni neljällä voitolla kaksinpelifinaaliin, jossa kohtasi puolalaisen Tomasz Berkietan – Berkieta tiputti avauskierroksella Otso Martikaisen. Tiukassa kahden erän koitoksessa oli Stenlundin tällä erää taipuminen lukemin 4-6, 3-6. Ensimmäisellä kierroksella hävinneet pelasivat myös lohdutuskaavion. Sen voiton vei vakuuttavasti Martikainen.

Myös nelinpelissä suomalaiskaksikko oli hyvässä vauhdissa. Stenlund ja virolainen Lukas Kristianson etenivät välieriin sekä Martikainen ja virolainen Georg Strasch menivät askeleen pidemmälle. Loppuottelussa Martikainen/Strasch hävisivät niukasti ranskalaisparille Jules Caby/Michael Kouame 6-7, 5-7.

– Energinen ja positiivinen viikko pojilta. Taas tarttui paljon kokemusta ja oppia tältä kisaviikolta, kommentoi poikien valmentaja Ville Tuovinen.

Otso Martikainen ja Leo Stenlund

TULOKSET: U12 3. KATEGORIAN TE-TURNAUS, LIETTUA

Hietaranta, Rikkonen ja Martikainen tavoittelevat turnausvoittoja Norjassa

Laura Hietaranta on jatkunut vahvoja esityksiään alle 18-vuotiaiden ITF-turnauksissa. Norjassa pelattavassa 5. kategorian ITF-junioriturnauksessa on 14-vuotias maajoukkuepelaaja edennyt kaksinpelin semifinaaliin ja nelinpelin finaaliin.

Roni Rikkonen ylsi samassa turnauksessa poikien kaksinpelin puolivälieriin. Rikkonen/Herman Hoeyeraal (NOR) ja Mikael Martikainen/Alex Ganchev (BUL) kohtaavat lauantaina nelinpelin välierissä.

KAAVIOT: U18 5. KATEGORIAN ITF-TURNAUS, NORJA

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliigassa… →