Porsche Junior Team Finland: Paldanius alle 12-vuotiaiden turnausvoittoon Virossa – Salo/Lagerbohm pelaavat nelinpelimestaruudesta

17.5.2019  |  16:52  |  Raportit

Porsche Junior Team Finlandin alle 12-vuotiailla on sujunut upeasti turnaus Virossa, jossa pelataan 2. kategorian Tennis Europe -turnausta. Oskari Paldanius (yläkuvassa) voitti poikien kaksinpelisarjan. Nelinpelissä Aku Salo/Linus Lagerbohm tavoittelevat mestaruutta lauantaina.

Kaksinpelien puolella nähtiin menestystä poikien puolella, kun kahdeksan parhaan joukkoon alkulohkoistaan selviytyi neljä suomalaista: Paldanius, Lagerbohm, Salo ja Niklas Korsström. Salo ja Korsström taipuivat puolivälierissä ja semifinaalissa Paldanius oli Lagerbohmia etevämpi erin 7-5, 6-2. Loppuottelussa Paldanius kohtasi venäläisen Maxim Vlasovin. Ottelusta kehkeytyi tiukka kolmieräinen, jonka voittoa suomalainen pääsi juhlimaan luvuin 6-4, 3-6, 10-3.

Myös nelinpelikentillä on mennyt hienosti, sillä välierissä oli kolme suomalaisparia: tytöissä Emma Tuominen/Emilia Lehtinen ja pojissa Salo/Lagerbohm sekä Paldanius/Korsström. Tuominen/Lehtinen ja Paldanius/Korsström joutuivat tällä kertaa taipumaan semifinaaleissa, mutta Salo/Lagerbohm voittivat venäläisparinTimur Dautov/Anton Kartsev 6-3, 6-2. Lauantain loppuottelussa on niin ikään vastassa venäläispari Alexander Emirbekov/Vlasov.

TULOKSET

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen/Peers taipui puolivälierissä… →