Popov tavoittelee finaalipaikkaa TaTS Openissa

1.11.2013  |  09:53

Järjestävän seuran, TaTS:n, Joel Popov (ITF 216) tavoittelee juniorien 4.kategorian ITF-turnauksen, TaTS Openin, poikien kaksinpelin loppuottelupaikkaa perjantaina Tampereen tenniskeskuksessa.
Kisan ykkössijoitettu Joel voitti torstaina puolivälierissä kuudenneksi sijoitetun Ruotsin Christian Samuelssonin (ITF 412) suoraan kahdessa erässä.  Välierissä Joel kohtaa Viron Mattias Siimarin (ITF 540), joka sai tehdä kolme erää töitä voittaakseen puolivälierissä HVS:n Julius Kaverisen (ITF 761). Joel voitti Siimarin viime viikolla Vierumäellä Nokia Junior Cupin puolivälierissä luvuin 4-6, 6-3, 6-4.
Toisessa välierissä ovat vastakkain neljänneksi sijoitettu Tanskan Christian Sigsgaard (ITF 390) ja viidenneksi sijoitettu Viron Kenneth Raisma (ITF 448).
Joel Popov puolustaa viimevuotista TaTS Openin kaksinpelin finaalipaikka. Joel koki tappion Venäjän Daniil Medvedeville ratkaisevan erän tie-breakin päätyttyä venäläiselle 75. Viime vuonna Joel voitti turnauksen nelinpelin parinaan Patrik Niklas-Salminen, mutta koki tänä vuonna tappion ensimmäisellä kierroksella parinaan seurakaverinsa Pauli Partinen.

TaTS Openin poikien nelinpelin voitosta pelaavat perjantaina ykkössijoitetut Philip Moebius ja Christian Samuelsson Ruotsista sekä kolmossijoitetut tanskalaiset Oskar Jeppesen ja Christian Sigsgaard.
Tyttöjen kaksinpelin finaalipaikkaa tavoittelee neljä venäläistyttöä.
Tyttöjen nelinpelien välierissä oli kaksi suomalaisparia. Ykkössijoitetut Tanja Tuomi ja Smashin Petra Piirtola kokivat
tappion kolmossijoitetulle venäläisparille Natalia Belova/Polina Pakhomova, jotka sitten voittivat loppuottelussa sijoittamattomat HVS:n Lila Humalojan ja Olivia Pimiän.  HVS:n tytöt olivat saaneet välierissä luovutuksen kakkossijoitetuilta 15-vuotiailta venäläiskaksosilta Elena ja Marina Antonovalta.