Pöllänen kolmannelle kierrokselle Banana Bowlissa

17.3.2011  |  13:06

Herkko Pöllänen (ITF 207) eteni kolmannelle kierrokselle Banana Bowlissa, Brasiliassa juniorien 1.kategorian ITF-pistekisassa voittamalla villin kortin saaneen brassi Gabriel Friedrichin (ITF 583) kahdessa erässä. Kisan ykköseksi sijoitettu Bolivian Hugo Dellien (ITF 4) sen sijaan pysäytti Santtu Leskisen (ITF 688), joka aloitti Banana Bowlin karsinnoista.
Herkon kolmannen kierroksen vastustaja on neloseksi sijoitettu Brasilian Bruno Sant’anna (ITF 16).
Viidenneksi sijoitettu Serbian Miki Jankovic ja portugalilaisvasuri Frederico Ferreira Silva voittivat Herkon ja Perun Juan Jose Torres Zean puoliväelierissä.
Yhdeksänneksi sijoitettu tsekki Jesika Malenckova (ITF 38) voitti Heini Salosen (ITF 152) toisella kierroksella. Viikkoa aikaisemmin Maleckova voitti Salosen Asuncion Bowlissa 6-2, 6-1, nyt Heini jäi harmittavan lähelle voittoa kolmieräisessä ottelussa.
Nelinpelissä Heini ja Meksikon Valeria Salazar kokivat tappion ensimmäisellä kierroksella.

Banana Bowl
Juniorien ITF-pistekilpailu (1.kateg.)
12.-20.3. Blumenau, Brasilia
Poikien kaksinpeli
2.kierrosta: Herkko Pöllänen – Gabriel Friedrich Brasilia (villi kortti) 64 76(4), Hugo Dellien Bolivia (1.) – Santtu Leskinen (karsija ) 62 64
Tyttöjen kaksinpeli
2.kierrosta: Jesika Maleckova Tsekki (9.) – Heini Salonen 75 06 76(2)
Poikien nelinpeli
3.kierrosta: Miki Jankovic Serbia/Frederico Ferreira Silva Portugali (5.) – Herkko Pöllänen/Juan Jose Torres Zea Peru 61 75
Tyttöjen nelinpeli
1.kierrosta. Tristen Z Dewar USA/Elise Mertens Belgia – Valeria Salazar Meksiko/Salonen 63 63