Pöllänen Kaleva Openin finaalissa

14.9.2007  |  15:45

Kaksi suomalaisparia nelinpelien finaaleissa

HVS:n Herkko Pöllänen oli ainoana suomalaisjuniorina ikäluokkansa kaksinpelin finaalissa Kaleva Openissa, Tennis Europen Junior Tourin 14- ja 16-vuotiaiden kilpailusarjaan kuuluvassa turnauksessa Oulussa.
Jo ensimmäisellä kierroksella Herkko pudotti 14-vuotiaiden ykkössijoitetun Italian Gianluigi Quinzin, sitten Sveitsin Remo Schneiterin, Latvian Ilja Fomkinsin ja välierissä kuudenneksi sijoitetun Saksan Bastian Wagnerin. Loppuottelussa kolmanneksi sijoitettu Sveitsin Thierry Wetzel voitti Pölläsen luvuin 7-6(5), 6-3.
Nelinpelin finaaliin etenivät pojat 16v luokassa KTS:n Juuso Laitinen ja TaTS:n Leevi Leivo, mutta pari luovutti voiton venäläisparille Dmitry Tsvetkov/Sergej Poverinov. Tyttöjen 16v luokan nelinpelin finaalissa latvialaiset ykkössijoitetut Zane Zarina ja Khrystina Pavloyuk voittivat Smashin Aleksandra Hietaniemen ja TaTS:n Julia Rissasen 6-2, 6-0. (RN)

Seuraava uutinen: Hyöty kuudes TE… →