Pokela jatkaa puheenjohtajana – syyskokous hyväksyi toimintasuunnitelman ja talousarvion sekä valitsi hallituksen

24.11.2021  |  16:11  |  Raportit

Tennisliiton syyskokous hyväksyi toimintasuunnitelman ja talousarvion sekä valitsi hallituksen puheenjohtajan ja jäsenet.

Suomen Tennisliiton syyskokous hyväksyi viime lauantain kokouksessa vuoden 2022 toimintasuunnitelman ja talousarvion esitetyn mukaisesti. Kokouksessa oli edustettuna 11 jäsenseuraa ja 76 ääntä.

Syyskokouksessa tehtiin myös henkilövalintoja. Puheenjohtajana jatkaa vuosina 2022-23 Toni Pokela ja hallituksen jäseninä Kimmo Karviala, Matti Kyytsönen, Anni Tuulos ja Markku Savusalo. Lisäksi Pasi Ahdin jättäessä hallituspaikkansa, vuodeksi 2022 hallitukseen valittiin Tapio Totro. Hallituksessa jatkavat aiemmin valitut Kirsi Lassooy, Minttu Lampinen sekä Antti Aine.

– Tennis on vahvassa nousussa tällä hetkellä. On hienoa jatkaa tenniksen kehitystyötä Tennisliiton sitoutuneen hallituksen, osaavan henkilöstön, aktiivisten jäsenseurojen ja vahvojen yhteistyökumppaneiden kanssa. Tennisliiton strategian mukaisesti – yhdessä enemmän, yhdessä menestyen – jatkamme strategian toimeenpanoa, kommentoi Tennisliiton jatkokaudelle valittu puheenjohtaja Pokela.

Toni Pokela ja Tenniksen Tukisäätiön hallituksen puheenjohtaja Tapio Pajuharju Tennisgaalassa 2021.

Tennisliiton kevätkokous järjestetään huhtikuussa 2022, tarkempi ajankohta julkaistaan alkutalvesta.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 47/2021 – →