Piia Suomalainen kakkossijoitettu Savitaipaleen ITF-turnauksessa

30.7.2013  |  08:43

Savitaipale Ladies Openin, naisten 10.000$ ITF-turnauksen kaksin- ja nelinpelin kaaviot arvottiin maanantaina, kun kaksinpelin karsinta oli saatu pelatuksi.
Ykkössijoitettu on 20-vuotias Venäjän Daria Mironova (WTA 447).

Savitaipaleella kakkossijoitettuna on viimevuotista voittoa puolustava Piia Suomalainen (WTA 681), joka kohtaa virolaiskarsija Eva Paalman (ei rankingia).
Mia Eklund, Ella Leivo, Milka-Emilia Pasanen ja Tanja Tuomi saivat pääsarjaan villin kortin. Arpa ei heitä ainakaan suosinut, sillä kaikki joutuivat sijoitettuja vastaan. Tanja kohtaa kolmossijoitetun Ruotsin Malin Ulvefeldtin (WTA 700), Ella nelossijoitetun Venäjän Julia Valetovan (WTA 713), Milka-Emilia viitossijoitetun Italian Francesca Palmigianon (WTA 720) ja Mia seitsemänneksi sijoitetun Unkarin Naomi Totkan (WTA 735).
Aiemmin näistä ovat kohdanneet Leivo ja häntä viikon vanhempi Valetova vuonna 2011 OrtoLääkärit Openin ensimmäisellä kierroksella Talissa. Valetova voitti ottelun kolmessa erässä.
Nelinpelin kaavio ei tullut täyteen; mukana olevista 13:sta parista kaksi on Suomesta. Arpa heitti viime viikolla Aamulehti Tampere Openin loppuotteluun edenneet Emma Laineen ja Piia Suomalaisen sekä Ella Leivon ja Tanja Tuomen vastakkain. Nelinpelin viidennen suomalaispelaajan, Mia Eklundin, parina on Venäjän Yulia Chubarova. 
Tiistaina avausottelunsa pelaavat klo 13 Tanja Tuomi, klo 14 Milka-Emilia Pasanen ja hänen jälkeensä Piia Suomalainen. Piian kanssa samoihin aikoihin nelinpelinsä avaa Mia Eklund. 

Piia Suomalainen 

Jaa:

Seuraava uutinen: Henri Kontinen ATP… →