Pelaamisen Ilo – kerro ja näytä pelaamisen ilosi

28.4.2021  |  09:33  |  Seurat

Pelaamisen ilo. Ilo on tyytyväisyyttä ja onnellisuutta. Sitä voi kokea esimerkiksi tavatessaan ihmisiä ja onnistumisen sekä innostumisen hetkillä. Tunnistatko itsesi tenniksen parista tästä kuvailusta? Tennis tuottaa mielihyvää ja siten koukuttaa harrastajia lajin pariin.

Pelaamisen Ilo -kampanjan tarkoituksena on nostaa esille lajimme ominaispiirteitä ja hetkiä suoraan kentiltä seurojen sekä harrastajien sanomana.

Mitä kentillä tapahtuu? Mikä on lajissamme hienoa? Miksi kannattaa pelata tennistä? Muun muassa näiden kysymyksien vastauksia haluamme tehdä näkyväksi.

– Tenniksen suosio on jatkanut kasvuaan ja siten tarinoita lajimme parista kuulee enenevissä määrin. Pelaamisen Ilo -kampanjan avulla haluamme tehdä tämän sanoman entistä näkyvämmäksi. Tennis on elämänmittainen matka ja se soveltuu niin lapsille kuin aikuisille sekä aloittelijoille ja kokeneemmille pelaajille – taustoista riippumatta on ilo vahvasti läsnä kentillä. Pelaamisen Ilo -teeman ympärillä tulemme viestimään myös muilla tavoin tämän vuoden aikana, kertoi viestintä- ja markkinointipäällikkö Jarno Tiusanen.

Arvopohjainen viestintä on edelleen tärkeässä asemassa uudistuneessa viestintä- ja markkinointikokonaisuudessa. Tennisliiton arvot ovat yhdessä tekeminen, ilo, välittäminen, kehittyminen ja tuloksellisuus.

Suomen Tennisliitto ry on tenniksen kattojärjestö Suomessa. Se koostuu yli 150 jäsenseurasta, joissa on yli 25 000 jäsentä. Tenniksestä on kiinnostuneita Suomessa noin 900 000 ja tennistä harrastaa 130 000 ihmistä.

Tennisliitto on toiminut suomalaisten pelaajien parhaaksi jo vuodesta 1911 lähtien.

Yhdessä enemmän – yhdessä menestyen!

Kuinka mukaan?

Tennisliitto jakaa tehtyjä sosiaalisen median julkaisuja. Eli löytämisen helpottamiseksi tägää Tennisliitto kuvaasi/videoosi/viestiisi ja käytä #PelaamisenIlo. Tennisliiton löydät: FacebookTwitterInstagramYouTube ja LinkedIn. Arvomme kuukausittain kampanjaan osallistuneiden kesken fanituotteitamme!

Lisäksi käynnistämme keskusteluita aihepiirin ympärillä, joten olkaa valmiita kommentoimaan ja jakamaan kokemuksianne!

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennis-61 etsii päävalmentajaa… →