Pelaajavalintoja juniorien EM-turnauksiin

22.6.2009  |  12:30

Tennis Europe järjestää kolmannen kerran alle 12-vuotiaiden joukkuekilpailun, Tennis Europe Nations Challenge by HEAD –turnauksen.
Sekä poikien että tyttöjen turnaukseen osallistuu 31 maata, karsintalohkot pelataan 23.-26.7. neljässä eri maassa ja lopputurnaukset 6.-9.8. – poikien turnaus on Algherossa, Italiassa ja tyttöjen Ajacciossa, Ranskassa.
Suomen poikien joukkue, Patrik Niklas-Salminen TaTS sekä Eero Vasa ja Noah Johansén ÅLK, pelaa C-lohkossa Harenissa, Hollannissa. Suomen lisäksi mukana ovat Belgia, Espanja, Hollanti, Israel, Tanska ja Venäjä.
Myös Suomen tyttöjen joukkue Titta Tukiainen ja Milka-Emilia Pasanen TaTS sekä Monica Malinen OVS pelaa oman D-lohkonsa ottelut Harenissa. Suomen lisäksi lohkossa ovat Espanja, Hollanti, Iso-Britannia, Itävalta, Kypros, Latvia ja Portugali.

Henkilökohtaiset EM-kilpailut 20.-26.7.

Juniorien henkilökohtaiset EM-kilpailut pelataan 20.-26.7. kolmessa maassa. Suomesta kussakin luokassa pelaa kaksi pelaajaa.
Alle 14-vuotiaiden Euroopan mestaruuskilpailut pelataan Pilsenissä, Tsekissä. Suomesta turnaukseen on valittu Valtteri Telinkangas VT ja Juho Flinkman NurTS sekä Petra Piirtola ja Teresa Oksanen, molemmat Smashistä.
Alle 16-vuotiaiden EM-kilpailut pelataan, kuten viimekin vuonna, Moskovassa. Suomea edustavat Herkko Pöllänen HVS ja Aaro Heimonen Smash sekä Heini Salonen HVS ja Saana Saarteinen TaTS.
Alle 18-vuotiaiden EM-kisoihin Villachiin, Itävaltaan on valittu HyTS:n Henri Laaksonen, HVS:n Micke Kontinen ja Smashin Cecilia Estlander. Toisesta tyttöjen paikasta pelaavat karsintaottelun Smashin Katja Verho ja TaTS:n Johanna Hyöty.

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalaisjuniorit Kööpenhaminassa… →