Paula Joukanen välierissä TE14-kisassa Kööpenhaminassa

5.5.2014  |  08:53

Suomalaisjuniorit menestyivät mainiosti Kööpenhaminassa, Tanskassa Tennis Europe 14 Junior Tour -turnauksen kaksinpelissä.
Poikien kaksinpelissä karsintojen kautta pääsarjaan päässyt LTS:n Roni Hietaranta eteni puolivälieriin, jossa joutui tunnustamaan 7.sijoitetun Ranskan Nicolas Tepmahcin paremmakseen. Luokan voittoon meni toinen ranskalainen, 11.sijoitettu Arthur Hugounenq, joka pudotti toisella kierroksella TaTS:n Roni Rikkosen jatkosta. Hugounenqista tuli tuplavoittaja; hän voitti nelinpelin parinaan Clement Chidekh. He voittivat välierissä Roni Hietarannan ja Smashin Anttoni Kinnusen. Voitto ranskalaisten eduksi ratkesi ottelutie-breakissa 10-5.

Ykkössijoitettu HVS:n Paula Joukanen meni tyttöjen kaksinpelissä aina välieriin asti, jossa koki tappion kisan lopulliselle voittajalle, 12.sijoitetulle Latvian Alise Cerneckalle. Tämä oli voittanut toisella kierroksella karsinnasta pääsarjaan selvinneen Smashin Alexandra Anttilan.
Seitsemänneksi sijoitetun TVS:n Cecilia Johansénin taival taittui kierrosta aiemmin kuin Paulan.   Kakkossijoitettu Venäjän Sofia Bezukladova voitti Cecilian puolivälierissä.
Nelinpelissä kolmanneksi sijoitetut Cecilia ja Paula etenivät välieriin, mutta hävisivät ottelutie-breakin kakkossijoitetuille Venäjän Bezukladovalle ja Kristina Sorokoletillte 4-10.

Copenhagen TE Outdoor
TE14 Junior Tour -turnaus
26.4.-4.5.2014 Kööpenhamina, Tanska
Poikien kaksinpeli
Puolivälieriä: Nicolas Tepmahc Ranska (7.) – Roni Hietaranta (karsija) 63 64

Tyttöjen kaksinpeli
Puolivälieriä: Paula Joukanen (1.) – Sydney Berlin Ruotsi 62 61, Sofia Bezukladova Venäjä (2.) – Cecilia Johansén (7.) 67(4) 61 63
Välieriä: Alise Cerneka Latvia (12.) – Joukanen 62 61

Poikien nelinpeli
Välieriä: Clement Chidekh/Arthur Hugounenq Ranska (3.) – Roni Hietaranta/Anttoni Kinnunen 62 46 [10-5]

Tyttöjen nelinpeli
Välieriä:  Sofia Bezukladova/Kristina Sorokolet Venäjä (2.) – Cecilia Johansén/Paula Joukanen (3.) 61 67(4) [10-4]

Seuraava uutinen: Suomalaiset Ruotsin kymppitonneissa… →