Paukulle tappio tiukan taistelun jälkeen

17.11.2006  |  15:30

Clemens vei ottelun kolmessa erässä

Juho Paukku ja Saksan Tobias Clemens pitivät tasaväkisellä taistollaan torstai-iltana Talin yleisön tiukasti pihdeissään parin tunnin ajan, kun pelattiin IPP Openin toisen kierroksen otteluita. Ensimmäisessä erässä ratkaisu tuli vasta erän lopussa, kun Paukku mursi vastustajansa syötön erän yhdennessätoista pelissä ja vei erän 7-5. Hän jaksoi hyvin pysyä liikkeellä ja sai lyönteihinsä hyvän pituuden.
Toisessa erässä Clemens syötti edelleen hyvin, hänen ykkösenä oli kova tykki, kakkonen kierteinen kick eikä Paukku saanut millään murtoa aikaiseksi. Erä eteni tasaisesti 4-4:ään, mutta vietyään syöttönsä pistettäkään menettämättä Clemens mursi Paukun syötön puhtaasti ja otti erän 6-4.
Kolmanteen erään Clemens tuli samalla höyryllä kuin kahteen aiempaan, Paukun pelissä sen sijaan näkyi hieman väsymistä, liikkuminen heikkeni ja lyönnit jäivät lyhyimmiksi. Clemens mursi Paukun syötön erän neljännessä ja kahdeksannessa pelissä ja vei sen 6-2.
-Turnauskestävyys pitää saada paremmalle tasolle, huokasi Juho Paukku ottelun jälkeen. – Ihan alusta asti oli sen verran kuluttavia pisteitä, että liikkuminen heikkeni toisen erän puolesta välistä lähtien ja hävisin tasaiset pallot.
IPP Open oli Juho Paukun kauden viimeinen ammattilaiskisa. Joulukuussa hän treenaan ja aloittaa uuden kisavuoden tammikuussa.
-Tästä on hyvä jatkaa. Uralle on tullut uusi suunta ja selkeä linja, totesi Paukku.

Seuraava uutinen: Suomen Tennisliiton vuoden… →