Paukku voitti Toyota-turnauksen Turussa ja Finnish Tourin kokonaiskisan 2012

5.11.2012  |  14:11

Mainiossa syyskunnossa oleva TCT:n Juho Paukku voitti miesten viimeisen, seitsemännen, Finnish Tour -osakilpailun pyhäinpäivän viikonloppuna Jarkko Nieminen Arenalla Turussa.
Ykkössijoitettu Juho eteni loppuotteluun eräänkään menettämättä ja kukisti finaalissa kakkossijoitetun HVS:n Micke Kontisen 6-3, 6-1.  Juho sai FT-rahapalkinnon lisäksi käyttöönsä Toyota-henkilöauton kuukaudeksi käyttöönsä.
Finnish Tourin pistetilastoa johtanut Paukku varmisti turnausvoitollaan myös FT-kokonaiskilpailun voiton. Hän keräsi täydet 12 pisteestä sisäkenttien yleisistä SM-kisoista Kaarinasta, Talin FT-kisasta lokakuulta ja nyt Turusta. Kevään FT-kisasta Tampereelta hän sai kaksi pistettä. Juhon kokonaissaldo on 38 pistettä.
Kakkoseksi sijoittunut HVS:n Ristomatti Lanne hävisi Turussa puolivälierissä TaTS:n Lauri Kiiskille, mutta on kokonaiskilpailussa lopulta pisteen edellä Kiiskiä. Kiiski koki puolestaan tappion Turun kisan välierissä Micke Kontiselle kolmessa erässä.
Micke osallistui vain kahteen Finnish Tour -kisaan. Ulkokenttien SM-kisojen voittajana ja Turun kisan finalistina hän keräsi 20 pistettä ja on kokonaiskisan neljäs.

Juho Paukku
Kuva: Pekka Sipola 

Jaa:

Seuraava uutinen: Slovakian ATP Challengerin… →