Paukku, Sillanpää ja Wennäkoski puolivälieriin Vierumäen ITF Futures -turnauksessa

8.8.2012  |  14:24

Henrik Sillanpää

Max Wennäkoski (ATP 1307) selvitti tiensä toisen kerran urallaan miesten 10.000$ ITF Futures -turnauksen kaksinpelin puolivälieriin keskiviikkoaamupäivänä Suomen urheiluopiston kentillä Vierumäellä. Hän voitti viidenneksi sijoitetun Ranskan Alexandre Penaudin (ATP 635) kolmessa erässä. Wennäkoski voitti ensimmäisen erän 6-1, ranskalainen toisen 6-2 ja johti kolmattakin jo 4-1. Wennäkoski käänsi ottelun ja vei kolmannen erän nimiinsä 7-5. Puolivälierissä hän kohtaa voittajan myöhemmin keskiviiikkona pelattavasta ottelusta Timo Nieminen (1.) – Peter Goldsteiner Itävalta.
Wennäkoski kohtasi Timo Niemisen heinäkuussa Tallinnan ITF-turnauksen puolivälierissä, jossa Timo otti voiton 6-3, 6-1.

Henrik Sillanpää (ATP 1186) sai toisella kierroksella vastaansa 17-vuotiaan virolaiskarsija Markus Kernerin (ATP 1649) ja otti hänestä nopeasti voiton luvuin 6-0, 6-1. Sillanpään uran kolmannessa ITF Futures -turnauksen puolivälieräottelussa tulee vastaan voittaja keskiviikkona pelattavasta ottelusta Vladimir Ivanov Viro (2.) – Micke Kontinen.

Seitsemänneksi sijoitettu Juho Paukku (ATP 767) kohtasi keskiviikkona toisen kierroksen ottelussaan Italian Luca Rovettan (ATP 1268). Ottelusta kehkeytyi kolmieräinen, kun Roventa voitti toisen erän 6-2. Juholle kuitenkin kokonaisvoitto kolmessa erässä ja paikka puolivälieriin.

Vierumäellä satoi iltapäivällä. Kesken jääneitä otteluita päästään aloittamaan klo 16 ja otteluohjelman muiden jäljellä olevien otteteluiden alkamisajat vastaavasti siirtyvät.

Nelinpelissä Herkko Pöllänen ja Max Wennäkoski, jotka olivat viime kesänä Pajulahden ITF Futures -turnauksen nelinpelin loppuottelussa, kohtaavat puolivälierissä ykkössijoitetut ruotsalaiset Jesper Brunströmin ja Markus Erikssonin ja  Jani Jankkila/Miikka Keronen -pari neljänneksi sijoitetut espanjalaiset Andres Artunedo Martinavarrin ja Juan Lizariturryn.
Viimevuotista Vierumäen nelinpelin turnausvoittoaan puolustavat Sami Huurinainen ja Jesper Saarni kohtaavat puolivälierissä Ruotsin Kalle Averfalkin ja Robin Olinin.

Miesten 10.000$ ITF Futures
4.-11.8.2012 Suomen urheiluopisto, Vierumäki
Kaksinpeli
2.kierrosta:  Max Wennäkoski (villi kortti) – Alexandre Penaud Ranska (5.) 61 26 75, Henrik Sillanpää – Markus Kerner Viro (karsija) 60 61, Juho Paukku – Luca Rovetta Italia 62 26 63

Seuraava uutinen: T.Nieminen puolivälieriin Vierumäellä… →