Paukku oli Montrealin finaalissa

18.3.2010  |  14:50

Tällä viikolla Sherbrookessa

Kahdeksanneksi sijoitettu Juho Paukku eteni aina loppuotteluun asti Montrealissa, Kanadassa pelatussa miesten 10.000$ ITF Futures-turnauksessa. Matkalla finaaliin Paukku voitti Ranskan Jean-Noel Insaustin (ja välierissä britti David Ricen.
Loppuottelussa Sveitsin Adrien Bosselia vastaan Paukku voitti tie-breakissa ensimmäisen erän, mutta Bossel seuraavat 6-4, 6-4.
Nelinpelissä Juhon parina oli Slovakian Miloslav Mecir (jr.). Neljänneksi sijoitettu pari hävisi ottelutiebreakin [7-10] välierissä kakkosiksi sijoitetuille USA:n Cory Parrille ja Todd Paulille.
Tällä viikolla Juho jatkaa miesten 10.000$ ITF Futures-turnauksia Kanadassa, pelipaikka on Sherbrooke. Hän kohtaa ensimmäisellä kierroksella Etelä-Afrikan Andrew Andersonin.

Miesten 10.000$ ITF Futures-turnaus
8.-14.3. Montreal, Kanada

Puolivälieriä: Juho Paukku (8.) – Jean-Noel Insausti Ranska (3.) 63 64
Välieriä: Paukku – David Rice Britannia (7.) 61 10 luov.
Loppuottelu: Adrien Bossel Sveitsi – Paukku 67(4) 64 64
Nelinpeli
Välieriä: Cory Parr/Todd Paul USA (2.) – Miloslav Mecir Slovakia/Paukku (4.) 63 57 [10-7]

Seuraava uutinen: Leivo ja Saarteinen… →