Paukku miesten sisäkenttien mestariksi Oulussa

18.4.2006  |  09:25

Antila/Nurminen veivät nelinpelin mestaruuden

HVS-Tenniksen Juho Paukku voitti sisäkenttien miesten kaksinpelin Suomen mestaruuden pääsiäisenä Oulussa.
Kakkoseksi sijoitettu Paukku oli suoraan toisella kierroksella, jolla hän kukisti KuTC:n Jukka Kohtamäen 7-6(8), 6-4. Puolivälierissä Paukku voitti MVS:n Mika Purhon 6-4, 7-5 ja välierissä seuratoverinsa Tapio Nurmisen 7-6(8), 6-4. Loppuottelussa Paukku sai vastaansa ykkössijoitetun TaTS:n Lauri Kiiskin ja otti tästä neljännellä ottelupallollaan voiton luvuin 6-4, 6-4.
Matkalla finaaliin Kiiski voitti PTT:n Eerik Hakkaraisen, puolivälierissä HVS:n Tuomo Ojalan ja välierissä HVS:n Lassi Ketolan.
Miesten nelinpelissä Kiiski ja Paukku olivat parina ja ykkössijoitettuja. Finaalissa he kohtasivat kakkossijoitetun, voittamattomana pidetyn parin Veli-Pekka Antila OVS/Tapio Nurminen HVS, jotka ottivat jo viidennen mestaruutensa luvuin  7-6(3), 6-7(1), 6-3.

Seuraava uutinen: T.Niemiselle välierätappio Norrköpingissä… →