Paukku jatkaa Falunissa

12.9.2007  |  09:00

T.Niemiselle tappio avauskierroksella

Juho Paukku otti avausvoiton Falunissa miesten 15.000$ ITF Futures-turnauksen kaksinpelissä tiistaina. Hän kukisti vielä ilman rankingia olevasta Ruotsin Patrik Brydolfista, joka tuli kisaan villillä kortilla, luvuin 6-3, 6-1. Tämä oli Paukun 11. perättäinen voitto ITF Futures-turnauksissa.
Hän voitti toissa viikolla Vierumäen 10.000$ ja viime viikolla Göteborgin 15.000$ ITF Futures-turnaukset.
Falunissa toisella kierroksella keskiviikkona Paukku kohtaa britti Tom Rushbyn, jonka voitti viime viikolla Göteborgissa puolivälierissä kolmessa erässä.
Neljänneksi sijoitettu Timo Nieminen koki ensimmäisellä kierroksella tappion Portugalin Leonardo Tavaresille luvuin 1-6, 6-7(2).

Miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus
10.-16.9. Falun, Ruotsi

1.kierrosta: Juho Paukku (6.) – Patrik Brydolf Ruotsi (villi kortti) 63 61, Leonardo Tavares Portugali – Timo Nieminen (4.) 61 76(2)

Seuraava uutinen: Tasoitusluettelo →